Huuhkajat

Indonesialainen liigaseura neuvottelee Eero Markkasen kanssa

Julkaistu:

Huuhkajat
Huuhkajien kärkimies Eero Markkanen saattaa siirtyä eksoottiseen liigaan.
Eero Markkasen Instagram-tili käy kuumana, sillä indonesialaisen pääsarjaseuran PSM Makassarin kannattajat kyselevät häneltä, onko siirtohuhuissa perää.

Ilta-Sanomat tavoitti Markkasen agentin Jonne Lindblomin, joka myönsi neuvottelut Indonesian liigan viime kauden kakkosen kanssa.

– Keskusteluja on käyty, mutta katsotaan nyt, Lindblom sanoo ja ihmettelee, mistä PSM:n fanit ovat oikein saaneet vihiä mahdollisesta siirrosta.

Sulawesin saarella sijaitsevan Makassarin kaupungin futisylpeys tunnetaan lempinimellä Punainen kala.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Joukkuetta valmentaa hollantilainen Robert Alberts. PSM on Indonesian vanhin jalkapalloseura, joka on voittanut maan mestaruuden kuudesti.

Tribun News -sivuston mukaan PSM:llä on kahdella viime kaudella ollut maalintekovaikeuksia. Seuralla on ollut neljä ulkomaalaiskärkeä, joista yksikään ei ole noussut tehopyssyksi, vaan paikalliset ovat osuneet paremmin.

– Ajatukseni on ollut parin viime kauden aikana käyttää aasialaista hyökkääjää, mutta se ei ole sujunut suunnitelmien mukaan, joten ensi kaudella asiaan tulee muutos, valmentaja Alberts sanoi.

PSM:n toimitusjohtaja Munafri Arifuddin kertoi, että seuralla on kaksi ehdokasta uudeksi ykköskärjeksi, mutta ei paljastanut nimiä.

Markkanen on tällä hetkellä vapaa agentti, sillä hänen sopimuksensa ruotsalaisen Dalkurdin kanssa päättyi viime kauden jälkeen. Lindblomin mukaan hänellä riittää vaihtoehtoja PSM:n lisäksi.

– Ruotsista on pari kolme tarjousta, Puolasta on yksi ja Englannista on yksi. Pohditaan nyt vielä, Lindblom sanoo.

27-vuotias Markkanen on parhaillaan Suomen A-maajoukkueen matkassa Qatarissa. Hän avasi maalitilinsä maajoukkueessa tiistain Ruotsi-voitossa. Markkanen teki ottelun ainoan osuman.
 • Video: Markkasen maali Ruotsia vastaan.
Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Lindblomin mukaan päätökset Markkasen seuraavasta osoitteesta tehdään todennäköisesti ensi viikolla, kun maajoukkuetehtävät ovat ohitse. Veikkausliigaan hän ei ainakaan palaa.

– Useampi Veikkausliigan seura on ollut yhteydessä, mutta olemme sanoneet, että paluu kotimaahan ei ole tällä ajankohtainen. Suomen voi aina palata, ja vaikka Eerolla on ollut haasteelliset puolitoista vuotta, hänellä on edelleen paljon kysyntää ulkomailla, Lindblom sanoo.

Lindblomin edustamista muista suomalaisista maajoukkuepelaajista myös Petteri Forsell saattaa siirtyä tammikuun siirtoikkunassa.

Puolan liigan Miedz Legnicassa maaleja paukuttaneella Forsellilla on kysyntää muun muassa Italiassa. Tilanne on kuitenkin auki.

– Emme ole saaneet hirveästi tietoa Puolasta siitä, mitkä Forsellin siirron ehdot olisivat, Lindblom sanoo.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Donald Trump peruu delegaationsa osallistumisen Maailman talousfoorumiin
   Taloussanomat
  3. Kotimatkalla ollut Aiia, 21, puhui siskonsa kanssa puhelimessa, kun hyökkääjä iski – vaihto-oppilaan surma kuohuttaa Australiassa
   Ulkomaat
  4. WSJ: Yhdysvallat harkitsee kiinalais­tuotteiden tuonti­tullien höllentämistä
   Taloussanomat
  5. Tunti sitten
  6. Natalie ja Kerry ottivat selfien ”Paholaisen ovilla” – järkyttyivät kuvaan tallentuneesta kalpeasta hahmosta
   Viihde
  7. Sukeltajien poikkeuksellinen kohtaaminen valtavan valkohain kanssa tallentui kuviin – asiantuntijat kiinnittivät huomiota yhteen seikkaan
   Ulkomaat
  8. 2 tuntia sitten
  9. Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön
   Kuninkaalliset
  10. Rekkaa ohittamaan lähtenyt autoilija törmäsi kolmeen vastaantulijaan Huittisissa – yksi loukkaantui vakavasti, kaksi lievästi
   Kotimaa
  11. Poliisi pyytää tietoja kadonneesta Jerestä – viimeisin yhteys 21-vuotiaaseen saatu joulukuussa
   Kotimaa
  12. 82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”
   Ulkomaat
  13. 4 tuntia sitten
  14. IS-raati arvioi puoluejohtajien esiintymisen – näin he pärjäsivät: ”Ei viinejä kauppoihin, koska täällä vedetään lähinnä lärvejä”
   Kotimaa
  15. Näytä lisää