Pallokerho: Palloliiton uusi miljoonahanke on loistava edistysaskel – ”Ari Lahti tekee sitä työtä, mitä on pitkään odotettu”

Julkaistu:

pallokerho
Pallokerhossa käsitellään useita polttavia jalkapallon puheenaiheita.
Suomen jalkapallokausi on ohi, mutta puheenaiheista ei ole pulaa. Pallokerhossa Janne Oivio, Mikko Knuuttila ja Ville Väänänen keskustelevat mm. Palloliiton viime viikolla julkaisemasta Sukupolvien Unelma -hankkeesta.

Palloliitto on uuden puheenjohtajansa Ari Lahden johdolla löytänyt miljoonien eurojen edestä uutta rahoitusta. Sen turvin yritetään kehittää suomalaista jalkapalloa sekä ruohonjuuritasolla että maajoukkueessa.

Väänänen vieraili marraskuussa Uruguayssa seuraamassa tyttöjen alle 17-vuotiaiden MM-kisoja, joissa Suomikin oli mukana. Kisoista on puhuttu ohjelmassa aiemminkin, mutta nyt Väänänen vetää kokonaisuuden yhteen. Samalla katsastetaan, ketkä ovat todennäköisimpiä tulevia maajoukkuepelaajia.

Ohjelman lopuksi keskustellaan tuoreista liigauutisista, mm. Kuopion stadionhankkeesta, tuoreista siirroista sekä HIFK:n tilanteesta.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt