Huuhkajat

Pallokerho: Huuhkajat kyykkäsi Unkarissa, ei vielä syytä paniikkiin – Pikkuhelmarien MM-kisat penkin alle: ”Valmistautuminen epäonnistui”

Julkaistu:

pallokerho
Suomen Kansojen liigan päätösottelu sujui huonosti. Pallokerhossa myös raportti Uruguaysta tyttöjen U17 MM-kisoista ja haastattelu paikan päältä.
Suomen jalkapallon A-maajoukkue epäonnistui viimeisessä ottelussaan Kansojen liigassa. Unkari oli Suomea parempi 2–0, ja Suomelta meni ohi tilaisuus varmistaa kotietu Kansojen liigan pudotuspeleihin.

Pallokerhossa Janne Oivio, Mikko Knuuttila sekä Unkarista paluumatkalla oleva Saku-Pekka Sundelin käyvät läpi Markku Kanervan pelaajavalinnat ja vaihdot ottelussa sekä Suomen kipukohdat.

Pääviesti on kuitenkin selvä: Unkari-ottelusta ei kannata huolestua liikaa. Pääosa Kansojen liigasta sujui erinomaisesti, ja onnistujia sekä epäonnistujia katsastaessa ensin mainittuja on reilusti enemmän.

Huuhkajien osuuden jälkeen studiosta otetaan yhteys Uruguayhin, jossa Ville Väänänen oli paikan päällä seuraamassa Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen kahta ensimmäistä ottelua MM-kisoissa. Kovin odotuksin kisoihin lähtenyt joukkue hävisi kaksi ensimmäistä peliään ja putosi jatkosta. Arvio paikan päältä ei ole ruusuinen, mutta joukkueen pelaajissa on paljon potentiaalia tulevaisuutta ajatellen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jakson lopuksi kuullaan Uruguaysta Pikkuhelmarien hyökkääjän Aino Vuorisen haastattelu. Vuorinen kertaa kisarupeamasta, pettymyksen käsittelystä ja valmistautumisesta kisat Suomen osalta päättävään Uruguay-otteluun.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt