Huuhkajat

Markku Kanerva Viasatilla: ”Harvoin on hymyilyttänyt näin paljon tappion jälkeen”

Julkaistu:

huuhkajat
”Rive” Kanerva ja Suomen maajoukkue pääsivät juhlimaan jatkopaikkaa.
Suomen miesten jalkapallomaajoukkue hävisi Kreikalle Ateenan myöhäisillassa 0–1, mutta varmisti siitä huolimatta lohkovoiton ja pudotuspelipaikan Kansojen liigan C-divisioonassa.

Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin varsinaisten EM-karsintojen jälkeen maaliskuussa 2020. Mikäli Suomi vie pudotuspelit nimiinsä, se lunastaa itselleen EM-kisapaikan.

Markku Kanervan miehistö ei tosin tarvitse tuota väylää, jos se saavuttaa turnauspaikan EM-karsinnoista.Vaikka lohkovoitto on Suomen, itse Kreikka-ottelu ei ollut Suomelta täysosuma. Suomi hävisi runsaasti kaksinkamppailuita ja oli Kreikan erikoistilanteiden puolustamisessa ajoittain vaikeuksissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hyökkäyssuuntaan Kanervan miehistö pystyi luomaan muutaman maalipaikan nopealla suunnanmuutospelaamisella ja hyvillä syöttöyhdistelmillä.

–Harvoin on hymyilyttänyt näin paljon tappion jälkeen. Tämä riitti, päästiin välitavoitteeseen, Kanerva huokaisi Viasatin tv-haastattelussa.

–Vaihteleva peli. Kreikka pakotti meidät puolustamaan, mutta oli meilläkin kaksi erittäin hyvää saumaa tehdä maali. Toisella puoliajalla vähän jäätiin, Kreikka oli vahva kaksinkamppailuissa. Mutta taistelua, loppuun asti pelaamista, uhrautuvaisuutta, ne toivat tarvittavan tuloksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt