Huuhkajat

Huuhkajilla on tänään Ateenassa hurjat panokset – näillä tuloksilla Suomi nappaa lohkovoiton

Julkaistu:

Huuhkajat
Suomi kohtaa torstaina Kreikan Kansojen liigassa. Huuhkajat on lähellä C-lohkon voittoa. IS selvitti, mitkä tulokset riittävät ykköspaikkaan ja mitä lohkovoitto tarkoittaisi.
1. Jos Suomi voittaa Kreikan torstaina Ateenassa, se voittaa Kansojen liigan lohkonsa. Lohkovoittoon riittää myös tasapeli tai maalin tappio. Jopa kahden maalin tappio riittää siinä tapauksessa, jos Suomi tekee itsekin maalin.

2. Mikäli Kreikka voittaa kahdella maalilla tai useammalla ilman, että Suomi tekee maalia, tarvitsee Huuhkajat pisteen Unkaria vastaan sunnuntaina voittaakseen lohkon. Pistettäkään ei tarvita, mikäli Kreikka ei voita vieraskentällä Viroa.


3. Lohkovoitto tarkoittaisi sitä, että Suomi pääsisi Kansojen liigan jatkokamppailuihin, jotka pelataan keväällä 2020. Sitä ennen pelataan varsinaiset EM-karsinnat, joihin Suomi nousisi kolmoskorin maaksi eli se saisi lähtökohtaisesti helpompia vastustajia.

4. Mikäli varsinaisesta karsinnasta ei tulisi EM-kisapaikkaa, Suomi kamppailisi edelleen paikasta Kansojen liigan jatkopeleissä. Niissä pitäisi voittaa yksiosainen välierä ja finaali eli kaksi peliä. Vastustajat tulisivat näillä näkymin joukosta Israel, Skotlanti, Norja, Bulgaria, Serbia, Montenegro ja Romania.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt