Lukas Hradecky hehkutti Huuhkajien tähteä Glen Kamaraa – kiitti myös Suomen valtiovaltaa

Hradeckyn mielestä Kamarasta tulee uusi Eremenko.

Lukas Hradecky on pitänyt Huuhkajien veräjän koskemattomana jo viidessä ottelussa peräkanaa.

16.10.2018 7:55

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky pelasi jo viidennen peräkkäisen nollapelinsä Suomi-paidassa, kun Kreikka kaatui Tampereella maanantai-iltana 2–0 Kansojen liigan ottelussa.

– Suvereeni esitys meiltä. En tiedä johtuiko meistä, että laitettiin tilat kiinni vai oliko Kreikka matkajaloilla niin sanotusti, Hradecky mietti.

– Muutama flipperi meidän päässä, mutta ei yhtään pahaa tilannetta maalia kohti. Hattu pois päästä taas, jätkät puolusti hyvin.

Suurimmat suitsutukset Hradecky osoitti keskikenttää dominoineelle Glen Kamaralle, joka pelasi ensi kertaa avauskokoonpanossa karsintaottelussa.

– Onneksi Glen Kamaralle on annettu Suomen passi. Kiitän Suomen valtiovaltaa siitä, Hradecky nauroi.

– Siitä tulee uusi Eremenko, se on päivänselvää. Hänellä on niin hyvä tatsi ja silmää pelille. Toivottavasti pysyy jalat maassa, niin saadaan siitä kansainvälisen tason pelaaja.

Neljäs peräkkäinen voitto nosti Suomen jo kosketusetäisyydelle C-divisioonan 2. lohkon voitosta. Pistekin Kreikan tai Unkarin vieraana marraskuussa riittää.

– Vielä ei olla aivan kuivilla. Tämä oli tärkeä askel sitä kohti. Haetaan seuraavaksi piste Ateenasta, niin homma on sillä selvä.

Leverkusen-vahti myönsi auliisti, että lohkon ykköspaikka neljällä voitolla ja puhtaalla pelillä on tullut yllätyksenä.

– Valehtelisin jos väittäisin, ettei olisi yllätys. Kerrankin on saatu hyvä vauhti alusta asti päälle. Nyt on fiilis, että pystytään voittamaan jokainen peli.

Jos grafiikka yllä ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?