Huuhkajat

Pallokerho: Huuhkajilla mahdollisuus räjäyttää pankki Viroa vastaan – Vetikö HJK maton Mika Lehkosuon alta? ”Ihmettelen, mikä strategia tämä on”

Julkaistu:

huuhkajat
Suomi kohtaa Viron Tallinnassa perjantai-iltana.
Suomen jalkapallomaajoukkue on harvinaisessa myötätuulessa. Voitot seuraavat toinen toisiaan harjoituspelien lisäksi myös tosipaikan tullen.

Kansojen liiga alkoi kahdella voitolla, ja nyt Huuhkajilla on tilaisuus ottaa lohko toden teolla haltuun.

Suomi kohtaa Viron tärkeässä Kansojen liigan pelissä perjantaina, ja Pallokerhossa Saku-Pekka Sundelin, Janne Oivio ja Ville Väänänen pohtivat, miten Suomi kampeaa etelänaapurin nurin.

Markku Kanervalla riittää mietittävää, sillä puolustuksen johtaja Paulus Arajuuri ei välttämättä pysty pelaamaan, ja myös Pyry Soirin pelaaminen on epävarmaa. Samalla Glen Kamara on takaisin ryhmässä, mutta haluaako Kanerva vaihtaa hyvin Viroa ja Unkaria vastaan pelannutta Rasmus Schülleriä ryhmästä?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lähetyksen lopuksi keskustellaan HJK:n keskiviikkoisesta uutisesta. Mika Lehkosuon jatko tiedotettiin vähin äänin monen muun organisaatiomuutoksen seassa. Panelistit hämmästelevät HJK:n tapaa tiedottaa ja pohtivat, kertooko se valmentajan asemasta seuran sisällä.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt