Huuhkajat

Kommentti: Unohtakaa Huuhkajien voitto Unkarista, tiistai-illan ottelu on sen vastakohta

Julkaistu:

Kommentti
Viro-ottelusta tullee täysin erilainen kuin Kansojen liigan avauskamppailusta lauantaina, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.
Nollataan edellinen. Siinä yksi useimmin toistuvista pallopelikliseistä.

Tosiasiassa edellinen on parempi käydä huolella läpi ja ottaa siitä opikseen. Niin Suomen maajoukkue on yrittänyt Unkari-ottelun jälkeen tehdä.

Joukkueen pelaajat analysoivat itse kaiken, mikä Unkaria vastaan onnistui ja mikä ei onnistunut. Sen jälkeen Huuhkajien ryhmä on palastellut viime syksyn harjoitusmaaottelua Viroa vastaan.

– Three–nil, valmentaja Markku Kanerva muisteli Turun pressitilaisuuden englanninkielisessä osiossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kolme nolla. Nolla lausuttuna selkeällä brittiaksentilla. Kanerva kannattaa nappulaliiga-ajan joukkueensa mukaan Arsenalia.

”One–nil to the Arsenal”, joukkueen peleissä on laulettu vuosikausia, sillä George Grahamin managerikaudella joukkueen avausmaali tarkoitti käytännössä voittoa – niin vaikea sitä vastaan oli maali tehdä.

Vankan puolustuspelaamisen varaan Kanervakin rakentaa pelaamisensa perustan. Se toimi Unkaria vastaan.

Lue lisää: Kommentti: Ilkeä, viisas, vaarallinen, voittava – nyt puhutaan siis Suomen jalkapallomaajoukkueesta!

Nyt silti kerrankin voisi nollata edellinen, sillä Viro-ottelusta tullee täysin erilainen kuin Kansojen liigan avauskamppailusta lauantaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Huuhkajatuomio: 21 vuoden takaiset haamut saivat kyytiä – mutta oliko kenttämies lomalla?

Turussa opimme enemmän siitä, mitä Suomen pallollinen pelaaminen on. Viro on puolustanut viiden puolustuslinjalla ja neljän linjalla sen edessä. FC Lahdesta tuttu Henri Anier on joukkueen ainoa kärki.

Suomen pitäisi kaiken järjen mukaan olla Viroa parempi, mutta miten se löytää tiloja alhaalla makaavan miesmassan keskeltä? Lohkon suosikki Kreikka löysi lauantaina vain kerran.

Nil–nil olisi Kansojen liigan ilahduttavan avauksen jälkeen iso pettymys.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt