Huuhkajat

Pikkuhuuhkajat hävisi Tanskalle – EM-unelma karkaamassa käsistä

Julkaistu:

Pikkuhuuhkajat
Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue kärsi perjantai-iltana tappion Tanskalle.
Pikkuhuuhkajat hävisi Aalborgissa pelatun kamppailun 0–2. Ratkaisumaalin teki ottelun 25. peliminuutilla Kiovan Dynamoa edustava lahjakkuus Mikkel Duelund. Hän sai pallon Suomen rangaistusalueen sisällä, luikerteli vetopaikkaan ja laukoi kovaa maalin kattoon.

Viimeisen niitin ampui vaihtomies Andreas Skov Olsen lisäajan viimeisellä minuutilla vastahyökkäyksestä.

Suomella oli omat hyvät maalipaikkansa Tanskan avausosuman molemmin puolin. Brittiseura Oldhamia edustava juuttivahti Daniel Iversen kuitenkin torjui sekä Sebastian Dahlströmin että Urho Nissilän laukaukset. Kumpaakin tilanteeseen syötön antoi laitahyökkääjä Mikael Soisalo.

Tappion myötä Suomen mahdollisuudet selvitä EM-kisoihin heikentyivät huomattavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tanska johtaa karsintalohkoa 3. Maa on kerännyt 16 pistettä seitsemästä ottelusta. Suomi on lohkokolmosena, Pikkuhuuhkajilla on kasassa yhdeksän pistettä seitsemästä ottelusta.

Lohkokakkosena on Puola, joka jäi perjantai-iltana yllättäen kotonaan 1–1-tasapeliin Färsaarten kanssa. Myöskin seitsemän ottelua pelanneella Puolalla on kasassa 15 pistettä. Lohkovoittaja menee suoraan kisoihin ja lohkokakkonen jatkokarsintaan.

Karsintalohkossa pelataan kaikkiaan kymmenen ottelua. Suomi kohtaa tiistaina Puolan Helsingissä. Se peli Pikkuhuuhkajien on pakko voittaa, jotta EM-unelma säilyy hengissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt