Huuhkajat

Pallokerho: Paulus Arajuuri yritti juniorina löytää pelipaikan isoilla myyntipuheilla – ”Ei ne ota jos sanoo olevansa paska pelaaja Nummelasta”

Pallokerho: Paulus Arajuuri yritti juniorina löytää pelipaikan isoilla myyntipuheilla – ”Ei ne ota jos sanoo olevansa paska pelaaja Nummelasta”

Julkaistu:

pallokerho
Paulus Arajuuri vieraili Pallokerhon podcastissa ja kertoi pitkästä, vaiherikkaasta urastaan, joka ei edennyt yhdestä huippuakatemiasta toiseen.
Paulus Arajuuri ei nuorena edes osannut haaveilla elämästä jalkapalloammattilaisena. Pienen Halkian Alun kasvatti oli läpi nuoruusvuosiensa omien joukkueidensa keskikastia, mutta kiri aina joka kauden edetessä paremmat kiinni.

Kova työnteon asenne tuotti tulosta. Arajuuri, 30, kasvoi kymmenen vuotta sitten liigapelaajaksi ja on pelannut Ruotsin, Puolan ja Tanskan pääsarjoissa. Nykyinen seura on Tanskan suurseura Bröndby.

Tätä hän ei olisi osannut arvata, kun hän teini-ikäisenä soitteli eri pääkaupunkiseudun seuroja läpi ja kaupitteli itseään kovilla myyntipuheilla eteenpäin: iso, nopea, taitava pallon kanssa...

– Ei ne ota, jos sanoo olevansa paska pelaaja Nummelasta, Nummelan Palloseurassa teininä pelannut Arajuuri kertoo.

Arajuuri vieraili keskiviikkona Pallokerhossa ja kertoi uransa eri vaiheista sekä noususta yhdeksi nykymaajoukkueen johtavista pelaajista. Hän kertoo myös voittamisen riemun ja pahimpien tappioiden käsittelystä, kasvamisesta pelaajaksi Maarianhaminassa ja paljosta muusta.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt