Suomi hukkasi harvat paikkansa, Huuhkajien tappioton putki venyi jo seitsemään – katso kooste

Julkaistu:

Huuhkajat
Suomi ja Makedonia pelasivat 0–0 Turkissa.
Suomi pelasi perjantai-iltana maalittoman tasapelin Makedoniaa vastaan Turkin Belekissä.

Katso kooste ottelusta alla olevalta videolta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harjoitusottelu ei tarjonnut suuria ilotulituksia, mutta Huuhkajat pelasi vakaan, tasaisen ottelun ja jatkoi tappiottomien ottelujensa sarjaa nyt seitsemän ottelun mittaiseksi.

Suomi loi parhaat tekopaikkansa toisella jaksolla ja oli kahdesta joukkueesta lähempänä voittoa. Vartti ennen loppua Juha Pirinen keskitti vasemmalta ja Teemu Pukki puski terävästi, mutta Makedonian maalivahti poimi pallon ylänurkasta rauhallisesti.

Minuuttia myöhemmin Moshtagh Yaghoubi loi huippupaikan. HJK:n keskikenttäpelaaja nosti tyylikkäästi pallon Makedonian puolustuslinjan taakse ja Robin Lod sai pelivälineen haltuun, mutta laukaus painui ohi.

Suomen maalilla Lukas Hradecky ei joutunut juurikaan tositoimiin. Toisella jaksolla Hradecky sai kertaalleen venyä, kun Ezdzhan Alioski pääsi ampumaan sydämensä kyllyydestä lähietäisyydeltä. Hradecky pääsi kovan laukauksen tielle. Muuten Makedonia oli ottelussa kovin vaaraton.

Suomen tappioton putki alkoi viime vuoden syyskuussa 1–0-voitolla Islannista. Nyt alla oli harjoitusotteluvoitot Virosta ja Jordaniasta, joten voittoputki katkesi, mutta tappiottomia on jo seitsemän putkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt