Huuhkajat

Huuhkajien puolustajan polvi vääntyi Jordania-pelissä

Julkaistu:

Huuhkajat
Albin Granlund joutui jättämään Jordania-ottelun kesken.
Huuhkajat sai 2–1-voittoon päättyneessä Jordania-ottelussa jobin postia avausjakson lopussa, kun laitapuolustaja Albin Granlund joutui tulemaan vaihtoon.

– Granlundin polvi vääntyi. Sitä tutkitaan nyt tarkemmin, onko hän käyttökelpoinen toisessa ottelussa, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi puhelimitse Abu Dhabista.

Granlund loukkaantui myös edellisessä maaottelussa Viroa vastaan. Tuolloin laitapuolustaja tuli pois kentältä ennen ottelun loppua, kun takareisi oireili.

Kanerva teki ottelussa kaikki sovitut kuusi vaihtoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Juha Pirisen kanssa oli sovittu, että hän pelaa yhden jakson tai 60 minuuttia. Siinä oli vanhaa vammaa taustalla, eikä haluttu ottaa riskiä, että tulisi takapakkia. Glen Kamara sai pienen tällin ja sitäkään ei haluttu riskeerata.

– Pyry Soirilla on ollut ongelmia, ja halusimme varmistaa, että pelaajia riittää toiseenkin peliin. Ja sitten Joona Toiviolla alkoi kiristää paikat.

Kanervan mukaan Benjamin Källman oli tarkoitus laittaa kentälle jo aiemmin, mutta Suomen valmennus halusi välttää edellisen Viro-ottelun kaltaisen tilanteen. Silloin Granlund loukkaantui sen jälkeen, kun kaikki vaihdot oli jo tehty.

Suomen on tarkoitus pelata leirillä vielä toinenkin ottelu, mutta vastustaja ei ollut selvillä vielä torstai-iltana. Kanervan mukaan vastustaja on todennäköisesti joku Abu Dhabissa leireilevä seurajoukkue, mahdollisesti Venäjän pääsarjasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt