Huuhkajat

Huuhkajille ansaittu 2–1-voitto Jordaniasta

Julkaistu: , Päivitetty:

HUUHKAJAT
Suomi pelasi Jordaniaa vastaan Arabiemiraateissa.
Ottelu on päättynyt. Suomi voittaa 2–1.

Jordania saa ajassa 90.+3 vapaapotkun vaarallisesta paikasta. Suomi pystyy purkamaan vapaapotkun, mutta Jordania luo uuden tilanteen. Se Suomen maalivahti Jesse Joronen selvittää.

90. minuuttia on täynnä ja Suomi johtaa 2–1. Lisäaikaa pelataan vähintään neljä minuuttia.

Jordania kaventaa 82. minuutilla tilanteeksi 1–2. Jordani riistää pallon oikealla laidalla, sieltä keskitys ja hyökkääjä Mahmoud Mardi ohjaa pallon sisään maalin edestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomi tekee kuudennen vaihdon 82. minuutilla. Benjamn Källman korvaa Tim Väyrysen.

Suomi on tekemässä kuudetta vaihtoa. Kentälle on tulossa debytantti Benjamin Källman. Ottelua on pelattu 80 minuuttia ja Suomi johtaa 2–0.

Suomen vasen puolustaja Daniel O’Shaughnessy saa kovan iskun päähän ja tarvitsee huoltoa. Ottelua oli pelattu 73 minuuttia. O’Shaughnessy pystyi kuitenkin jatkamaan peliä.

Suomi tekee 68. minuutilla vaihdon. Avausmaalin tehnyt Joona Toivio vaihtoon ja tilalle maajoukkuedebytantti Juho Pirttijoki. Suomi johtaa ottelua 2–0.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jordanialla oli 62. minuutilla mainio paikka kaventaa tilanne, mutta Suomen maalivahti Jesse Joronen torjui jordanialaisen laukauksen.

Suomi siirtyy 60. minuutilla 2–0-johtoon. Maalin teki Akseli Pelvas, joka hyödynsi Jordanian maalivahdin karmean mokan. Suomen puolustaja Kalle Taimi laittoi pitkän pallon, jonka Jordanian puolustaja jatkoi maalivahdille. Tämän kosketus palloon oli niin kova, että irtopallo päätyi Akseli Pelvakselle, joka nosti pallon maaliin. Tilanne 2–0.

Suomi tekee 58. minuutilla kaksi vaihtoa. Kentältä pois Pyry Soiri ja Glen Kamara. Tilalle Robert Taylor ja Rasmus Schüller. Suomi johtaa ottelua 1–0.

Suomen tähän asti aktiivisin pelaaja Pyry Soiri saa iskun pohkeeseen ja tarvitsee huoltoa 56. minuutilla. Suomi on valmistelemassa kahta vaihtoa.

Jordanian puolustaja taklasi ikävästi Jasse Tuomista 51. minuutilla. Varoitus jordanialaiselle ja Suomelle vapaapotku. Tuominen pystyi jatkamaan peliä. Suomi johtaa ottelua 1–0.

Suomi teki tauolla yhden vaihdon. Vasen puolustaja Juha Pirinen tuli kentältä ja tilalle meni Daniel O’Shaughnessy.

Ensimmäinen puoliaika on pelattu ja Suomi johtaa Jordaniaa 1–0 Joona Toivion maalilla. Maali syntyi 35. minuutilla, kun Toivio laukoi vapaapotkun 20 metristä maaliin.

Päävalmentaja Markku Kanerva joutui tekemään ensimmäisen puoliajan lopulla yhden vaihdon, kun Albin Granlund tuli pois ja tilalle tuli debytantti Kalle Taimi.

Pyry Soiri murtautui 43. minuutilla vaarallisesti rangaistusalueelle ja pääsi keskittämään, mutta suomalaishyökkääjät eivät tavoittaneet palloa. Suomi johtaa ottelua 1–0. Suomi joutuu tekemään ensimmäisen vaihdon. Kentältä pois Albin Granlund ja tilalle maajoukkuedebytantti Kalle Taimi.

Joona Toivio laukoo Suomen 1–0-johtoon. Toivion ampui vapaapotkun 35. minuutilla Jordanian maalivahdin käsien ja tolpan kautta maaliin. Osuma oli Toiviolle uran kolmas maajoukkueessa.

Albin Granlund nousee laidalta ja keskittää päädystä maalille 32. minuutilla. Jordanian maalivahti on vaikeuksissa, mutta selvittää tilanteen ilman takaiskua.

Pyry Soiri ja Akseli Pelvas junailevat hyvän paikan 25. minuutilla Suomelle rangaistusalueen sisällä, mutta Jordanian puolustus purkaa pallon sivurajasta yli.

Pyry Soiri keskittää 23. minuutilla vaarallisesti maalille, mutta Jordanian maalivahti saa kätensä väliin ja torjuttua pallon väljemmille vesille.

Jordania loi heti perään tilanteen Suomen rangaistusalueen tuntumaan ja pääsi laukomaan rangaistusalueen rajan tuntumasta. Jesse Joronen torjui pallon kulmapotkuksi.

Tim Sparv laukoi Suomen hyökkäyksen päätteeksi 20. minuutilla oikealla jalalla rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta laukaus menee reilusti ohi Jordanian maalin.

Jordanian hyökkääjä lähti terävästi 15. minuutilla pystypallon perään, mutta Suomen maalivahtina pelaavan Jesse Jorosen oikea-aikainen vastaantulo esti vaarallisemman tilanteen.

Ottelua on pelattu 10 minuuttia ja tilanne on 0–0. Kummallakaan joukkueella ei ole ollut vielä kunnon maalipaikkoja.

Suomen avauskokoonpano: Jesse Joronen; Albin Granlund, Joona Toivio, Juhani Ojala, Juha Pirinen; Jasse Tuominen, Glen Kamara, Tim Sparv, Pyry Soiri; Tim Väyrynen, Akseli Pelvas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt