Suomen sankari Joel Pohjanpalo riemuitsi Ylellä: ”Tästä on hyvä jatkaa”

Julkaistu:

Jalkapallo
Joel Pohjanpalo toi Suomen tasoihin ottelun loppuhetkillä.
Suomi päätti jalkapallon MM-karsinnat 2–2 -tasapeliin Turkkia vastaan. Suomi taisteli kotiyleisönsä edessä sisukkaasti; Turkin Cenk Tosun vei kahteen otteeseen vierasjoukkueen johtoon, mutta Paulus Arajuuren ja Joel Pohjanpalon osumat toivat Huuhkajat takaa rinnalle.

Pohjanpalon tasoitusosuma tuli 88. minuutilla. Sitä ennen Pohjanpalolla oli useampi loistopaikka. Kertaalleen hän toimitti pallon maaliinkin, mutta tämä yritys tuomittiin paitsioksi.

– Hyvältä tuntui pelata, hyvin jaksoi vääntää. Hyvin kyllä veskari otti ne ekat kiinni, pakko myöntää. Ei siinä olisi voinut paljon paremmin niissä laukoa, Pohjanpalo kommentoi ottelun jälkeen Ylen haastattelussa.

Pohjanpalon osuman pohjusti vaihdosta sisään tullut Pyry Soiri.

– Onneksi jaksoi painaa loppuun ja loistava takaviistosyöttö Pyryltä siihen, sain ohjattua sen takakulmaan, Pohjanpalo kuvaili osumaansa.

– Hyökkäys toimi paremmin kuin Kroatiaa vastaan ja saatiin paljon tekopaikkoja. Harmi, että sählättiin ne maalit, mutta onneksi saatiin tasuri aikaiseksi, hyökkääjä analysoi.

MM-lopputurnaus jäi Suomelta haaveeksi, mutta karsintojen viimeisistä neljästä pelistä Suomen saldona oli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.

– Ensi karsinnoissa aloitetaan sitten samalla tavalla. Tästä on hyvä jatkaa, Pohjanpalo sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt