Huuhkajien kapteeni piti tunteikkaan puheenvuoron Ylellä Ukraina-tappion jälkeen – ”Toivon, että fanit näkevät” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Huuhkajien kapteeni piti tunteikkaan puheenvuoron Ylellä Ukraina-tappion jälkeen – ”Toivon, että fanit näkevät”

Ensimmäistä kertaa Suomea kipparoinut Paulus Arajuuri esitti kannattajille vetoomuksen Ylellä.

Paulus Arajuuri (toinen oik.) oli Suomen kapteeni Odessassa.

13.11.2016 0:25

Keskuspuolustaja Paulus Arajuuri kantoi lauantai-illan Ukraina-ottelussa Suomen kapteeninnauhaa ensimmäistä kertaa urallaan. 28-vuotias Arajuuri puhui 0–1-tappioon päättyneen ottelun jälkeen tunteikkaasti Yleisradion tv-haastattelussa.

Arajuuren mielestä Suomi olisi ansainnut pelistä enemmän kuin kolmannen perättäisen tappion MM-karsinnoissa.

– Mä olen hemmetin ylpeä äijistä. Mä olen hemmetin ylpeä tästä joukkueesta. Tässä joukkueessa on kiva pelata, Arajuuri sanoi.

– Me painetaan niin paljon hommia, että jos me jatketaan näin ja pelataan vieraskentällä tällaisia pelejä, niitä pisteitä on pakko tulla. On vain pakko uskoa siihen.

– Toivon, että fanit kotisohvillaan näkevät, että se on niin lähellä ja me annamme kaikkemme. Toivon, että he pysyvät tämän joukkueen takana, koska tämä on hemmetin hieno joukkue. Täällä on ihan fantastista pelata noiden äijien kanssa, Arajuuri jatkoi.

Paulus Arajuuri taisteli Suomen puolustuksen ytimessä.

Arajuuri näki, että Suomi oli vaikeuksissa ensimmäiset 20 minuuttia Ukrainaa vastaan. Sen jälkeen Huuhkajat pelasi erinomaisesti vieraskentällä huippumaata vastaan.

– Meillä oli paljon poissaoloja, mutta ihan loistava matsi.

– Tuntui, että me oltiin koko ajan ekana palloissa. Varsinkin tuolla kentällä näki, että jengi antoi kaikkensa.

Halkian Alun kasvatti Arajuuri kantoi Suomen kapteeninnauhaa ylpeänä.

– Tämä on suurin kunnia, minkä suomalainen jalkapalloilija voi saada. Oli ihan uskomaton fiilis. Toivon vain, että pääsemme juhlimaan voittoa tämän joukkueen kanssa, koska ansaitsemme sen. Meidän on pakko vain nöyrästi jatkaa tätä duunintekoa, tulokset tulevat varmasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?