Huuhkajat

Maajoukkueen tähteä uhkaa leikkauspöytä – ”Yritän sinnitellä”

Julkaistu: , Päivitetty:

HUUHKAJAT
Suomen maajoukkueen tähtipelaaja Roman Eremenko harkitsee leikkausta. Pitkään sivussa ollutta Eremenkoa vaivaa tyrä, joka heijastuu nivuseen.
Reilut puolitoista kuukautta sitten loukkaantunut Moskovan TsSKA:n keskikenttäpelaaja Roman Eremenko on vihdoin lähellä pelikuntoa.

– Voi olla, että pelaan lauantaina Ural Jekaterinburgia vastaan. En tiedä vielä, mitä valmentaja suunnittelee, Eremenko sanoi Ilta-Sanomille TsSKA:n harjoituskeskuksessa Vatutinkissä noin 35 kilometriä Moskovan ulkopuolella.

– Maajoukkuetauolla tein kymmenen päivää erikoisjuttuja punttisalilla. Nyt olen pystynyt pari päivää vetämään ihan normaalit harjoitukset.

Eremenkon vamman laatu on täsmentynyt. Kipeä ei olekaan nivunen, jota epäiltiin aluksi. Kivun aiheuttaa alavatsan tyrä, joka vain heijastaa kivun nivusen seudulle.


– Kävin maajoukkuetauon aikana Saksassa tutkimuksissa, ja siellä sanottiin, että vamma pitää leikata. Jos se leikataan, niin minun täytyy huilata kaksi kuukautta. Yritän sinnitellä ainakin joulukuuhun saakka. Silloin Venäjän liigassa alkaa kolmen kuukauden mittainen talvitauko, joten asiaa täytyy miettiä sitten uudelleen, Eremenko puntaroi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Onhan tällainen loukkaantuminen todella harmittava, varsinkin kun se on kestänyt näin kauan.

Lauantain kotivastusta Ural Jekaterinburgia Eremenko kuvasi "taistelevaksi keskikastin joukkueeksi".

– Mutta kyllä meidän on voitettava se peli etenkin kotikentällä, ylivoimaisessa viiden pisteen sarjajohdossa porskuttavan TsSKA:n Eremenko painotti.

Jutun otsikkoa muokattu klo 9.45

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt