Tässä ovat Huuhkajien arvosanat karsintojen päätöspelistä – Arajuuri dominoi kummassakin päässä

Julkaistu:

EM-karsinnat
IS arvioi kouluarvosanoin Suomen jalkapallomaajoukkueen pelaajien esitykset Pohjois-Irlantia vastaan.
Maalivahti: Lukas Hradecky 6

Romaniassa pallosateessa ollut Hradecky ei juuri joutunut torjuntatöihin. Sekoili yllättäen avauksissaan, vaikka jalalla pelaaminen vahvuuksia. Takaiskumaalille ei voinut mitään.

Puolustus

Oikea puolustaja: Ville Jalasto 6

Paikkasi Kari Arkivuota oikeana puolustajana. Nousi mukaan hyökkäyksiin, mutta ratkaisut jäivät vaisuiksi. Yksi hyvä keskitys Pohjanpalolle. Peli menee välillä koheltamisen puolelle.

Toppari: Paulus Arajuuri 8

Jämäkkä esitys pääpalloissa ja kaksinkamppailuissa vahvaa Kyle Laffertyä vastaan. Teki monta ratkaisevaa katkoa. Johti ja ohjasi puolustusta. Jalalla ajoittain vaikeuksia. Nousi lopulta iskemään Suomen tasoituksen.

Toppari: Juhani Ojala 6

Soitti kakkosviulua topparina Arajuuren varjossa. Vaikea iltapuhde, liikaa heikkoja avauksia. Craig Cathcart pääsi puskemaan maalin Ojalan edestä. Pelasti varman maalin päästessään viime tingassa Josh Magennisin laukauksen eteen.

Vasen puolustaja: Jere Uronen 7

Oli alussa suurissa vaikeuksissa Niall McGinniä vastaan, mutta oli lopulta joukkueen parhaimmistoa. Voitti monta kaksinkamppailua ja oli yllättävän fyysinen. Tarjoili Pohjanpalolle loistavan maalipaikan.


Keskikenttä

Oikea keskikenttä: Rasmus Schüller 6

Ei loistanut oudossa roolissa laidalla, jossa Schüllerin taito rytmittää peliä ei pääse oikeuksiin. Teki yllättäviä harhasyöttöjä. Hakemista vielä kansainvälisessä vauhdissa.

Keskimmäinen keskikenttä: Tim Sparv 6

Ei ole parhaimmillaan, jos rinnalla ei ole suvereenisti peliä tekevää peluria, jolloin joutuu liikaa pallon kanssa kosketuksiin. Puolustusvelvoitteiden hoidossa ei moittimissa. Hukkasi hyvän maalipaikan avauspuoliajalla.

Keskimmäinen keskikenttä: Sakari Mattila 6

Yritti ottaa pallollista roolia ja antoi joitain hyviä avaavia syöttöjä, mutta vastuu oli liian suuri. Menetyksiä ja harhasyöttöjä tulee liikaa, eikä tarpeeksi puolustuksen murtavia oivalluksia. perussuoritus.

Vasen keskikenttä: Alexander Ring 6

Uurasti taas isolla alueella tullen vasemmalta laidaltaan välillä jopa oikealle puolelle. Harvoja Suomen pelaajia, joka pääsee vastustajan ohi yhdellä yhtä vastaan. Peli jäi loukkaantumisen takia kesken jo avauspuoliajalla.


Hyökkääjät

Hyökkääjä: Joel Pohjanpalo 7

Vahvaa target-pelaamista. Oli jatkuvasti pelissä mukana, mutta teki myös enemmän virheitä kuin yleensä. Hukkasi pari paikkaa, josta hänen olisi nykyvireessä kuvitellut iskevän maalin.

Hyökkääjä: Berat Sadik 5

Vammasta etuajassa toipunut Sadik näytti ajoittain kömpelöltä. Pari hyvää hyökkäystä kuihtui Sadikin viivyttelyyn. Kentän ykköspelaaja Gareth McAuley oli yksinkertaisesti liian hyvä Sadikia vastaan.

Vaihtopelaajat

Vaihtopelaaja: Robin Lod 7

Tuli avauspuoliajan lopussa Ringin tilalle. Antoi heti vaarallisen keskityksen ja pääsi muutenkin hyvin peliin mukaan. Lupaava karsintadebyytti.

Vaihtopelaaja: Teemu Pukki 6

Romaniassa loistanut Pukki tuli 65. minuutilla kärkeen Sadikin tilalle. Ei ehtinyt tehdä mitään erityistä.

Vaihtopelaaja: Kasper Hämäläinen

Sai tällä kertaa 12 minuuttia laiturina. Aluksi pelkkiä vääriä ratkaisuja, mutta lopulta syötti Suomen tasoituksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt