Pohjanpalo oli paras, Pukki huonoin – tässä Huuhkajien pelaaja-arvosanat

Julkaistu:

Huuhkajat
Ilta-Sanomat arvioi Huuhkajien suoritukset 1–0-voittoon päättyneessä Kreikka-ottelussa.

Maalivahti

Lukas Hradecky

7 Nollapeli karsintojen vierasvoitossa on aina kova näyttö. Ei ollut Hradeckyn vika, että torjuntatöitä tuli lopulta erittäin vähän. Kreikkalaiset ampuivat ohi ja yli. ”Luke” otti muut. Varma.

Puolustus

Jere Uronen

5 Vasen laitapuolustaja. Kreikka tuli hyökkäyksiin paljon Urosen laidalta. Oli Urosen ja Suomen onni, että kreikkalaisten laukaukset eivät osuneet maalipuiden väliin nähtyä useammin.

Paulus Arajuuri

5 Toppari. Ei ollut Huuhkajien topparien hyvyyttä, että vastustaja jäi maalitta. Kreikka sai valtavasti laukaisupaikkoja, mutta kutien suuntana oli usein päätykatsomo tai mainosaidat.

Joona Toivio

6 Toppari. Ei ole noussut maajoukkueessa rautaikseksi toppariksi, vaikka luottoa löytyy. Asenne (tietysti) taas kunnossa, ja pääsi Arajuuren tavoin pälkähästä Kreikan surkean sihdin ansiosta.

Kari Arkivuo

6 Oikea laitapuolustaja. ”Kallun” laita ei vuotanut yhtä pahasti kuin Urosen. Nousut hyökkäysten tueksi jäivät väliin, kun Suomen koko hyökkäyspeli näytti yhtä tilannetta lukuun ottamatta heikolta.


Keskikenttä

Perparim Hetemaj

6 Keskikentän vasen laita. Tuttua menoa, eli ”Perpa” otti jälleen paljon kolhuja vastaan. Meno ylöspäin näytti yllättävän tahmealta. Se oli muutenkin Suomen keskikentän yleiskuva.

Tim Sparv

5 Keskikentän keskusta. Kapteenina pelannut Sparv halusi ottaa roolia ottelussa. Tekikin töitä valtavasti, mutta pelaaminen ylöspäin ei toiminut. Johtajatyyppi, yritti pitää kavereitaan hereillä.

Markus Halsti

5 Keskikentän keskusta. Ei ollut Kreikassa omimmillaan, vaikka myös rooli puolustavana miehenä topparien edessä on miehelle tuttu. Sparvin tavoin heikkoa puolustamista kakkospalloissa.

Alexander Ring

7 Keskikentän oikea laita. Veikö Kreikan helle mehuja, sillä nyt pelaajalta ei nähty normaalia energiaa? Väläytti kerran komeasti: pohjusti todella taitavasti tilanteen, josta Suomi teki voittomaalin.


Hyökkäys

Teemu Pukki

4 Suomen selkeästi heikoin pelaaja. Jälleen todella vaisu esitys maajoukkuepaidassa. Näytti tuskastuneelta ja aralta. Valinnat ja ratkaisut heikkoja yksi toisensa jälkeen.

Kasper Hämäläinen

4 Vaisu jollei suorastaan unelias. Ei päässyt käyttämään nopeuttaan eikä juoksuvoimaansa. Tarjoilu ylös ei pelannut, mutta pelaaja ei näyttänyt olevan mukana missään vaiheessa.


Vaihtopelaajat

Berat Sadik

7 Hyökkääjä kentälle vaihdosta tauon jälkeen Hämäläisen tilalle. Ei näyttänyt pääsevän mukaan tahtiin, osin heikon tarjoilun takia. Iski, kun paikka tuli: hänen laukauksensa pohjusti voittomaalin.

Joel Pohjanpalo

8 Hyökkääjä kentälle vaihdosta 67. minuutilla Pukin tilalle. Väläytteli terävyyttään jo ennen voittomaalia. Tämä oli hallittu näyte maalintekijän kyvyistä: loistopaikka, ja pallo voimalla yläkulmaan.

Sakari Mattila

Vaihdosta keskikentälle. Korvasi loukkaantuneen Sadikin 81. minuutilla. Roolina oli lähinnä varmistella keskellä, ettei Kreikka pääse enää luomaan lisää maalipaikkoja.

Tulospalvelu: Kreikka - Suomi 4.9.2015 21.45
Tulospalvelu: Karsintalohko F sarjataulukko

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt