Huuhkajien pelaaja-arviot – Moisanderille nelonen, Eremenko taas tasollaan

Julkaistu:

Huuhkajat
IS arvioi Huuhkajien pelaajien suoritukset Pohjois-Irlanti -pelissä kouluarvosanoin.

Maalivahti

Lukas Hradecky 7

Kahdesta päästetystä maalista huolimatta Huuhkajien parhaimmistoa. Teki ottelun alkupuolella loistopelastuksen, kun Niklas Moisanderin harhasyöttö vapautti Steven Davisin. Hradecky myös avasi peliä nopeasti ja pääosin tarkasti. Kyle Laffertyn kahdelle osumalle Hradecky ei voinut mitään.

Puolustajat

Sebastian Sorsa 5

HJK:n pakki paikkasi loukkaantunutta Kari Arkivuota kohtuullisesti. Syötöt turhan usein osoitteettomia. Oli Pohjois-Irlannin toisessa osumassa aitiopaikassa, mutta osuma meni enemmän Toivion piikkiin.

Joona Toivio 4

Vaihtoon kehnon avausjakson jälkeen. Hävisi Pohjois-Irlannin toisessa osumassa pääpallotilanteen Laffertylle täydellisesti. Norjan sarja ei ole vielä käynnissä ja Molden mies näytti ruosteiselta.

Niklas Moisander 4

Kapteenin pelituntuma ei ollut paras mahdollinen ja se näkyi karulla tavalla. Yksi karmea harhasyöttö, epävarmaa puolustamista ja hölmöjä rikkeitä. Kommunikaatio Hradeckyn kanssa ontui ajoittain.

Jere Uronen 5

Pohjois-Irlanti vyöryi avausjakson pitkin Helsingborgin pakin vasenta laitaa. Nuori Uronen oli äijämäisten brittipelaajien kanssa turhan pehmeä, mutta ei saanut juuri apua keskikentältä.

Keskikenttäpelaajat

Alexander Ring 5

Saksan 2. Bundesliigassa hyvin osunut keskikenttäpelaaja pääsi kerran yrittämään viimeistelyä, mutta laukaus pysähtyi pelaajapakkaan. Muuten melko anonyymi ja aseeton esitys. Ei päässyt peliin mukaan.

Sakari Mattila 5

Karsintadebytantti oli kovassa paikassa keskikentän pohjalla. Ei tuntunut olevan kotonaan kentällä ja sortui liian usein epätoivoisiin ratkaisuihin. Mattilalla on hyvä laukaus, mutta hän kokeili liian kaukaa, liian huonoin tuloksin.

Tim Sparv 6

Suomen alemmista keskikenttäpelaajista eniten mukana pallollisessa pelissä. Komennus vasemmalle sivustalle oli pieni yllätys, Sparv olisi ollut ehkä parempi keskikentän pohjalla.

Välihyökkääjät

Kasper Hämäläinen 5

Tuli vaihtoon 42. peliminuutilla hieman nilkuttaen. Sitä ennen ehti antaa yhden erinomaisen vapauttavan syötön Teemu Pukille. ”Kappe” pääsi ensimmäisenä palloon Pohjois-Irlannin avausmaaliin johtaneessa tilanteessa, mutta purku jäi puolittaiseksi.

Roman Eremenko 7

Suomen pallollisen pelin sielu oli taas hyvä, mutta jäi kovin yksin suureksi osaksi ottelua. Kehonkielessä oli havaittavissa välillä lievää turhautumista. Lopun maali tuli Eremenkon laukauksen paluupallosta.

Hyökkääjä

Teemu Pukki 5

Bröndbyn hyökkääjä oli alkuminuuteilla pirteä, hän pääsi kerran laukomaan tulisesti pienestä kulmasta ja löysi muutenkin tilaa Pohjois-Irlannin puolustuksen takaa. Sen jälkeen Pukki katosi kuvasta. Maaliton putki maajoukkueessa jatkuu. Vaihtoon 70. minuutilla.

Vaihtopelaajat

Joel Pohjanpalo 5

Hyökkääjä tuli 42. peliminuutilla kentälle Kasper Hämäläisen tilalle. Oli toisen puoliajan alussa kahdesti maalipaikassa, mutta katosi sen jälkeen kuvasta. Sai keltaisen kortin kolhittuaan kotijoukkueen topparia.

Paulus Arajuuri 7

Päävalmentaja Mixu Paatelainen reagoi keskuspuolustuksen vaikeuksiin tauolla ja vaihtoi isokokoisen Arajuuren voittamaan pääpalloja. Puolan liigan pelaaja pelasi miehekkäästi ja herätti kysymyksen, miksi ei valittu avaukseen. Pääpelitaitoa olisi tarvittu heti.

Berat Sadik 8

Sveitsin liigan maalitykki sai pitkästä aikaa kutsun maajoukkueeseen ja onnistui heti. Maalia enempää ei 20 minuutin peliajalla voi isolta kärkimieheltä toivoa. Keskustelu Sadikin asemasta maajoukkueessa sai lisää bensaa liekkeihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt