Moisander huippusiirrostaan: Unelmien täyttymys

Huuhkajakapteeni oli tyytyväinen, että Sampdoria julkisti tiedon hänen sopimuksestaan.

Niklas Moisander on pelannut A-maajoukkueessa vuodesta 2008.

25.3.2015 18:22

Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander oli tyytyväinen siitä, että hänen tuleva seuransa Sampdoria julkisti viimein tiedon hänen sopimuksestaan.

Hollantilaislehdet uutisoivat Ajax-topparin siirrosta saapasmaahan jo helmikuun alussa, mutta vahvistus saatiin vasta keskiviikkona.

– Tosi tyytyväinen fiilis. On kiva, että seurakin on tullut virallisesti ulos uutisen kanssa. Olen todella tyytyväinen tähän askeleeseen urallani.

– 12 Hollannissa vietetyn vuoden jälkeen oli aika saada uusi haaste ja uskon, että tämä on täysin oikea askel uralleni, Moisander sanoi Palloliiton verkkosivuilla.

Genovalaista Sampdoriaa valmentaa Sinisa Mihajlovic. Serbi oli pelaajaurallaan Moisanderin tapaan toppari ja liikutti turkulaisen lailla palloa mieluiten vasemmalla jalalla.

Perparim Hetemaj (Chievo) on ollut pitkään Serie A:n ainoa suomalainen, mutta ensi kesänä hän saa Nikestä seuraa.

–  Kyllä minulla oli muitakin vaihtoehtoja mistä valita. Ei missään nimessä hirveästi, sanotaan viittä-kuutta, mutta näin Sampdorian parhaana vaihtoehtona. Näin italialaisen jalkapallon ystävänä, kyllä tämä on sellainen unelmien täyttymys, Moisander iloitsi Palloliiton sivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?