Huuhkajat

Siirtyykö Pikkuhuuhkajien tähti venäläiseen suurseuraan?

Julkaistu:

JALKAPALLO
Venäläismediassa levisi tiistaina tieto, että Suomen nuorten maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi, 19, olisi tehnyt esisopimuksen siirrosta Moskovan Dynamoon.
IS tavoitti Yaghoubin agentin Marco Trabucchin, jonka mukaan siirto ei ole aivan niin pitkällä.

- Kirjoitettua esisopimusta ei ole. Meillä on herrasmiessopimus, että Dynamo on Yaghoubille ensisijainen vaihtoehto. Heidän pitää päättää helmikuun loppuun mennessä, ottavatko he hänet, Trabucchi selvitti.

Yaghoubi oli Dynamon mukana harjoitusleirillä Dubaissa viime kuussa. Tänään hän matkusti Espanjan Marbellaan toiselle Dynamon treenileirille. Yaghoubi on saanut hyvää palautetta Dynamon valmentajalta Dan Petresculta.

- He tykkäävät Yaghoubista, mutta heillä on paljon erinomaisia keskikenttäpelaajia. Hänen täytyy olla todella hyvä, Trabucchi sanoi.

Kabulissa syntynyt Yaghoubi tuli Suomeen pakolaisena vuonna 2006. Hän debytoi Veikkausliigassa jo vuonna 2011. Yhteensä Yaghoubi on pelannut 52 Veikkausliigan ottelua ja tehnyt neljä maalia.

Yaghoubi on edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissa ja B-maajoukkueessa, mutta myös Afganistanin A-maajoukkue on kosiskellut häntä riveihinsä.

Yaghoubin sopimus Hongan kanssa päättyi viime kauden lopulla, joten hän on vapaa siirtymään. Hänestä tulee kuitenkin maksaa kasvattajaraha, koska hän on alle 23-vuotias pelaaja.

Moskovan Dynamo on 11-kertainen Neuvostoliiton mestari. Seuran paras sijoitus Venäjän liigassa 2000-luvulla on vuonna 2008 tullut kolmas tila.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt