Huuhkajat

Vaikeasta loukkaantumisesta toipuva suomalaisveskari: "Minulla on kaikki mahdollisuudet avoimena"

Julkaistu:

Toukokuussa Turkki-ottelun alkulämmittelyssä loukkaantunut Otto Fredrikson kuntouttaa polveaan tällä hetkellä Ranskassa. Kuntoutus on noin puolessavälissä ja kaikki on mennyt Fredriksonin mukaan hyvin.
Fredriksonin polvesta meni sivuside poikki ja se leikattiin kesäkuussa. Alustavien arvioiden mukaan hänen toipumisajaksi ennustettiin 8-12 kuukautta.

Nyt takana on puolisen vuotta intensiivistä kuntoutusta. Polvi leikattiin Suomessa ja Fredrikson vietti muutaman kuukauden kotimaassa sitä kuntouttaen, mutta on siirtynyt nyt Ranskaan laittamaan polvensa kuntoon.

- Olen ollut täällä puolisentoista kuukautta ja ihan mukavasti on mennyt tähän mennessä. Lokakuun lopussa lähdin Suomesta ja hain Norjasta perheen ja kamat ja tulimme tänne, Fredrikson kertoo.

Huuhkaja-vahti asustelee nykyään Les Sables D'Olonne-nimisessä pienessä merenrantakaupungissa. Ajatus Ranskaan lähtemisestä tuli hänen entiseltä valmentajaltaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Minulla oli Lilleströmissä ranskalainen fyysinen valmentaja ja hän tuli mieleeni. Olimme olleet siinä vuosien varrella jonkin verran kontakteissa. Minulla ei ollut mitään paikkaa missä treenata, joten ajattelin että tässä on hyvä mahdollisuus mennä johonkin missä ruoho on hieman vihreämpää talvella, Fredrikson kertoo muuttonsa taustoista.

- Hän on hyvä fyysinen valmentaja eikä ole tällä hetkellä missään seurassa mukana, joten hänellä oli mahdollisuus ottaa minut kokopäiväisesti mukaan, että polvi saadaan parhaassa mahdollisessa ympäristössä kuntoon.

Fredriksonin into on kova saada polvi kuntoon ja kaikki on mennyt tähän saakka ilman isompia ongelmia.

- Kuntoutus on edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Tärkeintä on, ettei mitään isoja takapakkeja ole tullut, vaan olemme pystyneet seuraamaan kuntoutussuunnitelmaa sopeuttamatta. Se on tehokasta, kun kahdestaan tehdään hommia päivittäin. Samalla hän vähän jarruttaa, kun itsellä olisi kova vauhti jo päällä.

Spartak Naltshik ja Fredrikson purkivat sopimuksensa syksyllä ja nyt hän on vapaa etsimään itselleen uutta seuraa.

- Minulla on kaikki mahdollisuudet avoimena. En sulje mitään pois, mutta pääkatse on edelleen ulkomailla, hän paljastaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt