Vaparispesialisti rankkaa Suomen parhaat laukojat - "hän on ylivoimaisesti paras"

Vapise Georgia, Suomelta löytyy pommitusvoimaa illan MM-karsintapelissä. Etkö usko vai? Katso sitten oheiset videot.

Roman Eremenko (kuvassa) on potkutekniikaltaan Suomen joukkueen ehdoton ykkönen, arvioi Joona Toivio.

12.10.2012 9:45

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskuspuolustaja Joona Toivio on erinomainen vapaapotkujen laukoja, kuten tästä, tästä ja tästä videopätkästä voi päätellä.

IS Urheilun pyynnöstä Toivio arvioi joukkuetovereidensa potkutaitoja. Kenellä Huuhkajista on paras jalka?

- Ihan puhtaasti potkutekniikan kannalta Roman Eremenko on ylivoimaisesti paras tässä joukkueessa. Pitkät syötöt, lyhyet syötöt ja kaikenmalliset potkut, Toivio kertoo. KATSO TÄSTÄ EREMENKO-NÄYTE.   Erikoistilanteissa lähellä maalia Roman joutuu kuitenkin väistymään isoveljensä Alexein tieltä.

- "Losa" vetää mun mielestä parhaat kierteiset vapaapotkut, Toivio sanoo ja saa näkemykselleen tukea muun muassa tästä näytteestä.   Mika Ojala puolestaan potkaisee palloa aivan omalla tavallaan, kuten tästä näkyy. Hänen jalkansa osuu palloon iskurin lailla, hieman samaan tapaan kuin Cristiano Ronaldon.

- Kyllä. Pidempää mä yritän itsekin vetää sellaisia heijareita. Silloin ei oikein tiedä, mihin pallo menee. Kun sellaisen saa maalia kohti, se on aina vaarallinen, Toivio kuvailee.

Tänä iltana Toivion, Eremenkojen, Ojalan ja kumppaneiden tulivoimalle on käyttöä, kun Suomi kohtaa Georgian MM-karsintapelissä Helsingin Olympiastadionilla kello 18.30 alkaen.

Mika Ojala. Suomen Cristiano Ronaldo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?