Huuhkajat

Sparv hakee maaotteluista hyvitystä vaikeaan kauteen

Julkaistu:

Alankomaiden Groningeniä edustava Tim Sparvin kevät oli pettymys.
Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaajan seura sijoittui Eredivisienissä lopulta 14. eikä Sparv ollut tyytyväinen omaan suoritukseenkaan.

– Aika huonosti meni itselläkin joulukuun jälkeen. Ennen joulukuuta oltiin neljännen ja viidennen sijan paikkeilla, mutta sitten lähti alamäki. Voitimme vain kolme ottelua joulun jälkeen, tosi huono fiilis jäi kaudesta, Sparv miettii.

Groningenin valmentaja sai kauden päätteeksi potkut, mutta seuralle on löytynyt jo uusi luotsi peräsimeen.

– Nyt on uusi valmentaja tullut sisään ja uusia pelaajia tulee myös. Revanssimielellä lähdetään seuraavaan kauteen, Sparv sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viikonloppuna edessä on Baltic cup ja sinne lähdetään hyvällä fiiliksellä.

– Turkki-ottelusta jäi hyvä mieli. Ei sitä usein voiteta isoa jalkapallomaata. Tästä tulee todella hyvä päätös kaudella ja sitten lomalle, Sparv sanoo.

– On hyvä, että saa pari maaottelua loppuun niin jää hyvä fiilis, vaikka Eredivisienissä tuli pettymys.

Sparv on tyytyväinen rooliinsa joukkueen uudessa pelisysteemissä ja uskoo uuden systeemin toimivan ja sopivan joukkueelle hyvin.

– Kun ei ole laitalinkkejä, prässääminen ja puolustaminen vaikeutuvat ja joutuu juoksemaan paljon. Systeemi kuitenkin sopii meille hyvin ja Turkkiakin vastaan näkyi, että he eivät osanneet pelata pelitapaamme vastaan, kun meillä oli pallo, Sparv miettii.

– Pitkällä tähtäimellä tavoitteena on Ranska 2016. Viro osoitti, että kaikilla on mahdollisuus pärjätä, ei vain isoilla mailla, Sparv sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt