Huuhkajat

Mäenpää haluaa päättää surkean kauden positiivisesti

Julkaistu:

Eredivisien ”suomalaisjoukkue” Willem II on jo aikaisemmin varmistanut putoamisensa sarjaporrasta alemmaksi. Sarjan päätöskierroksella sunnuntaina tilburgilaisjoukkue kohtaa NAC Bredan.
Willem II on kerännyt 33 ottelustaan 15 pistettä. Vaikka putoaminen jo varma, niin joukkueen suomalaismaalivahti Niki Mäenpää uskoo viimeiseen peliin löytyvän iso lataus.

- Vaikka ei ole panosta, niin meille tämä on sellainen kasvojenpesun paikka. Kausi meni ihan penkin alle ja faneille pitää jättää edes pieni hyvä maku kaudesta, Mäenpää sanoo.

- Kaiken lisäksi vastassa on NAC, eli kyseessä on iso derby. Faneille tämä on tärkeä peli, Mäenpää lisää.

Hollannin mestaruus ratkeaa sunnuntaina huikeassa ottelussa, kun sarjataulukon kakkospaikalla oleva Ajax isännöi sarjakärki Twenteä. Joukkueet erottaa toisistaan vain yksi piste.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Twente vei viime viikonloppuna cupin finaaliin. Nyt peli pelataan Ajaxin kotikentällä. Twentelle riittää tasapeli ja uskon mestaruuden menevän heille, Mäenpää pohtii.

Mäenpää on ollut koko talven sivussa polvivamman takia. Myös sarjan päätöspeli menee katsomon puolella.

- Heinäkuussa olen vasta pelikunnossa. Sopimus päättyy tähän kauteen, joten kesällä on edessä myös uuden joukkueen etsiminen, Neljän A-maaottelun maalivahti kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt