Yllätysvoittaja Huippumalli-kisassa! - Huippumalli - Ilta-Sanomat

Yllätysvoittaja Huippumalli-kisassa!

Tamperelainen Meri Ikonen, 23,  voitti Suomen Huippumalli haussa -kisan.

19.11.2012 20:57

Varsin ujon ja aranoloinen Meri aloitti kisan koko mallikokelasjoukon hänniltä ja oli usein jopa vaarassa pudota kisasta. 181-senttisestä Meristä kasvoi kuitenkin erittäin kuvauksellinen malli, jolle moni povasi ohjelmassa jo menestystä ulkomaillakin.

Voitto oli Merille itselleen kuitenkin valtava yllätys.

- Tuntui tosi oudolta, kaikki oli muutenkin ollut niin uutta ja jännää parin kuukauden ajan. Vasta myöhemmin olen pikkuhiljaa tajunnut voittaneeni, Meri kertoi IS:lle.

Finaali kuvattiin jo kesäkuussa. Sittemmin Meri on valmistautunut parhaansa mukaan tulevaan malliuraansa, joka starttaa toden teolla nyt Nelosen tv-ohjelman päätyttyä.

Meri kertoo saaneensa ohjelman myötä valtavasti lisää itseluottamusta ja rohkeutta ja on valmis lähtemään ulkomaillekin mallin töihin mahdollisuuden auetessa. Häntä ei pidättelisi edes elokuussa vasempaan nimettömään ilmestynyt kihlasormus, sillä läheiset tukevat hänen uraansa täysillä.

- Lähden ulkomaille ilman muuta, jos mahdollisuus tulee, vaikka varmasti siitä tulee rankkaa ja itkujakin itkettäväksi. Mutta jos tilaisuus tulee, ei ole aikaa epäröidä, ei tämä kuitenkaan loppuelämän juttu ole.

Meri sai voitostaan palkinnoksi 25 000 euron arvoisen mallisopimuksen Paparazzille. Lisäksi hänestä tehdään kosmetiikkakampanjan kasvo sekä kansainvälisen naistenlehden kansikuva.

Lue lisää voittaja Meri Ikosesta sekä finalistikolmikon tulevaisuusnäkymistä huomisesta Ilta-Sanomista.

Meri Ikonen poseerasi IS:lle Keniassa Huippumalli haussa -ohjelman kuvausmatkalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?