Huippumalli

Huippumalli-kisasta pudonnut Laura: Suvi sai säälipisteitä!

Julkaistu: , Päivitetty:

Suomen Huippumalli haussa -kilpailusta pudonnut Laura Merkel, 21, valitti illan jaksossa, miten edelleen kisassa mukana olevan ujonoloisen Suvin pitäisi jo tippua kisasta. Sen sijaan lähtöpassit saikin itse Laura.

- Silloin itketti ja oli tosi surullinen olo, mutta en mielestäni ollut oikea voittaja. En halunnut voittoa niin paljon kuin muut, Laura sanoo nyt IS:lle.

Laura haaveilee edelleen mallinurasta, muttei halunnut sitä tv-ohjelman kautta.

- Tv-ohjelman tekeminen ei ollut minun juttuni. En osannut olla mukana kisassa, koska meiltä vietiin kaikki vapaus: puhelin, lehdet ja tv olivat kiellettyä, eikä koskaan tiennyt, mitä tapahtuu seuraavaksi. Se oli tosi tylsää.

Nannan ja Janinan kanssa talossa ystävystynyt Laura ei sen sijaan peitellyt tv-kameroiden edessä ärsyyntymistään Suvia kohtaan.

- Suvi oli meidän seurassa erilainen kuin kameroiden edessä. Ärsytti, kun Suvi sai kaiken anteeksi sillä, että hän oli muka ujo. Hän sai jatkaa monesti kisassa huonommilla kuvilla kuin joku pudonnut.

Lauran mielestä Suvia hehkutettiin liikaa.

- Ihan kuin hänestä olisi haluttu tehdä parempi kuin hän onkaan. Vaikka hän ei heittäytynyt tai uskaltanut olla kuvauksissa täysillä mukana, hän sai parempaa palautetta kuin me, jotka yritimme todella tosissamme.

- Silloin olin jopa vähän kateellinen Suville, Laura myöntää.

Laura jopa kertoi suoraan Suville mielipiteensä.

- Totesin, että on epäreilua, että me muut teemme kaikkemme ja sinä et. Yritimme sanoa, että uskalla olla samanlainen kuin me muut. Yritimme auttaa Suvia olemaan vahvempi ja loppuvaiheessa aloinkin huomata, että meidän neuvomme alkoivat auttaa.

Aluksi Suvin ujous ei häirinnyt, mutta samassa talossa asuminen teki pienistä asioista koko ajan suurempia. Myös muut tytöt alkoivat Lauran mukaan ärsyyntyä Suvin erityiskohtelusta.

- Jossain vaiheessa se vaan alkoi ärsyttää, kun kaikki voivottelivat, että voi Suvi, kun olet niin ujo. Hän pääsi aina kuvauksista eteenpäin siksi, että oli alunperin niin ujo. Joskus tuntui, että hän sai jopa säälipisteitä.