Lidl asensi ostoskärryihin erikoiset lukot Vantaan Myyrmäessä, koska kärryjä hylätään sinne sun tänne – Nyt pyörät lukittuvat itsestään kaupan ovella - HS-Vantaa - Ilta-Sanomat

Lidl asensi ostoskärryihin erikoiset lukot Vantaan Myyrmäessä, koska kärryjä hylätään sinne sun tänne – Nyt pyörät lukittuvat itsestään kaupan ovella

Uudet lukkiutuvat kärryt ovat Vantaan Isomyyrissä sijaitsevassa Lidlissä.

Julkaistu: 14.5. 13:15

Lidlin Myyrmäen myymälän asennettiin ostoskärryihin automaattisesti toimivat lukot, sillä kärryjä vietiin sieltä ulos poikkeuksellisen paljon.

Myyrmäen Lidl-myymälässä asioiville voi tulla nyt yllätys vastaan: jos ostoskärryjä yrittää viedä myymälän ulkopuolelle, lukittuvat sen pyörät eikä kärry suostu enää liikahtamaan.

Lukkiutuvilla kärryillä pyritään varmistamaan, etteivät kärryt katoa parkkihalliin tai kulkeudu pois, kerrotaan Lidlin viestinnästä HS:lle. Isomyyrin myymälän lisäksi lukkiutuvia kärryjä on muutamassa muussakin myymälässä.

Myyrmäen myymälän asennettiin ostoskärryihin lukot, sillä kärryjä vietiin sieltä ulos poikkeuksellisen paljon. Lukot pitävät kärryt myymälässä ja estävät niiden katoamisen, mutta tuovat myös harmia niille, joilla on useampia ostoskasseja.

Ostoskärryjen työntely ympäri Myyrmäkeä on paikallinen vitsaus. Nämä kärryt kuvattiin tammikuussa Virtakujalla.

Ongelmia kärryjen kanssa on ollut monella muullakin liikkeellä Myyrmäessä. Tammikuussa HS Vantaa kertoi Virtakujalta, Solkikujalta, Meripihkanpolulta ja Liesikujalta säännöllisesti löytyvistä kärryistä.

Tuolloin kauppakeskus Myyrmannin ja Isomyyrin kiinteistöpäällikkö Thomas Stenius kertoi kauppakeskusten olevan tietoisia ilmiöstä.

Maaliskuussa Myyrmäen epäviralliseksi asemapäälliköksikin tituleerattu Mikko Sorjolahti tarttui köyteen ja kuljetti letkallisen kauppakeskuksesta vietyjä kärryjä takaisin oikeille omistajilleen eli Myyrmannin kauppiaille.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?