Helsinkiläinen Toffe siivoaa alasti ”rouvien ja neitien” koteja: ”Mä haluan rahaa” - HS-Helsinki - Ilta-Sanomat

Helsinkiläinen Toffe siivoaa alasti ”rouvien ja neitien” koteja: ”Mä haluan rahaa”

Toffen ilmoitus ruokakaupan ilmoitustaululla Helsingin Punavuoressa.

Toffen ilmoitus ruokakaupan ilmoitustaululla Helsingin Punavuoressa.

Julkaistu: 21.1. 13:54

Alaston siivooja ”Toffe” lupaa asiakkailleen rentoutumishetken ja puhtaan kodin. ”Mietin, että miten voi ilahduttaa ihmisiä ja varsinkin rouvia ja neitejä ja miksei myös homoseksuaaleja.”

”Oletko kyllästynyt nykyiseen siivoojaasi tai siivoamaan itse?” kysyy ilmoitus ruokakaupan ilmoitustaululla Punavuoressa.

Mainostettava palvelu on kallis, sataviisikymmentä euroa tunnilta, kun yleensä siivouksen tuntihinta on muutaman kympin.

Tässä luvataan kuitenkin siivouksen lisäksi silmänruokaa. Paremmaksi vakuudeksi mukana on paljonpuhuva kuva. Syy ilmoitukseen on yksinkertainen.

”Ahneus. Mä haluan rahaa”, sanoo Toffeksi esittäytyvä nuori mies puhelimessa ja nauraa.

Hän haluaa esiintyä tässä jutussa vain taiteilijanimellään.

Esiintymisestä nauttiva mies tarvitsee rahaa siihen mihin kaikki muutkin: elämiseen ja itsensä toteuttamiseen. Siivouksesta saamallaan palkalla hän ostaisi esimerkiksi maaleja.

Ajatus alasti siivoamisesta syntyi arkisesta tarpeesta. Taustalla on kuitenkin myös syvempi merkitys.

”Mietin, että miten voi ilahduttaa ihmisiä ja varsinkin rouvia ja neitejä ja miksei myös homoseksuaaleja.”

Toffe päätyi tarjoamaan miehekkäistä kehoista kiinnostuneille silmänruokaa. Hän pohti sitä, kuinka miehet stereotyyppisesti metsästävät nuoria naisia ja pettävät vaimojaan.

”Kelasin, et no rikkaat suomalaiset miehet, jotka asuvat Eirassa, käyvät työmatkoilla pettämässä nuorempien naisten kanssa omia rouviaan”, hän sanoo.

Vastapainoksi rouvat voisivat sitten saada kotiinsa siivoojan, jonka työskentelyä olisi ilo katsella.

Puhtaan kodin lisäksi asiakas saa rentoutumishetken. Siivousvälineitä Toffe ei tuo mukanaan, mutta reipasta mieltä ja laventelilta tuoksuvaa vartaloöljyä hänellä riittää.

”Asiakaskin haistelee sitä, rentoutuu ja nukahtaa melkein siihen paikalle”, hän selittää rentoutumishetken suunnitelmiaan ja lupaa tarjoilla kymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle myös viiniä.

Työstä siivooja veloittaa tuntien mukaan. Lisäpalveluista, kuten selän hieronnasta, voi sopia erikseen. Seksipalveluita ei kuitenkaan ole tarjolla.

”Pointti on se, että sinne tullaan ja ollaan ihmisiksi ja yritetään auttaa parhaimman mukaan”, Toffe sanoo.

Ilmoitus on jaettu ruokakauppoihin eteläisen Helsingin alueella. Noin viikon aikana siivouskeikkoja ei ole vielä tullut, ja Toffe toivookin saavansa pian asiakkaita.

”Persaukisena ärsyttää välillä aika pienetkin asiat.”

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta