Postin ongelmat kuumentavat tunteita – Pertti Jarlan Fingerporissa palvelut pannaan kuntoon hävyttömällä tavalla - HS-Helsinki - Ilta-Sanomat

Postin ongelmat kuumentavat tunteita – Pertti Jarlan Fingerporissa palvelut pannaan kuntoon hävyttömällä tavalla

Sarjakuvapiirtäjä Pertti Jarla kotikaupungissaan Porvoossa.

Sarjakuvapiirtäjä Pertti Jarla kotikaupungissaan Porvoossa.

Julkaistu: 16.1. 14:39

HS julkaisee paikallisissa lehdissään Helsinki-, Espoo- ja Vantaa-aiheisia Fingerporeja. Joka viikko julkaistaan kolme uutta strippiä.

Hyviä uutisia: Posti on päättänyt parantaa palveluitaan Pohjois-Helsingissä! Mitä sitten tapahtuu, selviää oheisesta Fingerpori-sarjakuvasta. Strippi on julkaistu 8. tammikuuta Helsingin Sanomien paikallisessa HS Helsinki -lehdessä. Täysin uudet kolme strippiä pääset lukemaan näköislehdistä osoitteista HS.fi/helsinki, HS.fi/vantaa tai HS.fi/espoo.

Pertti Jarla piirtää joka viikko kolme strippiä, joiden aiheet tulevat Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Sarjakuvat perustuvat lukijoiden lähettämiin ideoihin, joita on tullut jo noin tuhat.

Stripit julkaistaan Helsingin Sanomien HS Helsinki-, HS Espoo- ja HS Vantaa -lehdissä. Lehtiä jaetaan ilmaiseksi pääkaupunkiseudun talouksiin ja jakelupisteisiin keskiviikkoisin.

Lisäksi HS:n tilaajat saavat oman alueensa paikallislehden Hesarin välissä torstaisin.

Sarjakuvat ovat myös luettavissa näköislehdistä osoitteissa HS.fi/helsinki, HS.fi/espoo ja HS.fi/vantaa.

Ideoita Pertti Jarlan Helsinkiä, Espoota ja Vantaata koskeviin vitseihin, sanaleikkeihin ja sananmuunnoksiin voi nyt lähettää toimituksen sähköpostiin hs.kaupunki@hs.fi. Me välitämme vitsit Jarlalle ammennettavaksi uusissa, paikallisissa Fingerpori-sarjakuvissa.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta