Horoskooppi 8.11.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Edessä on hyvä viikonloppu, mikä on sinulle tärkeää monen mielestäsi hukkaan heitetyn hetken jälkeen. Iloitse myös lempeän hiljaisuuden paluusta.

Härkä 21.4.–20.5. Viimeaikaisten menestysten jälkeen olet alkanut pelätä takapakkia. Tuollaiset ajatukset merkitsevät aikalisän paikkaa, sillä huolettomuus on sinullekin tärkeää.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saat hienosti tukea eräältä vanhemmalta ja monella tapaa kokeneemmalta, mikä auttaa sinua ratkaisevalla tavalla reitinvalinnassa.

Rapu 22.6.–22.7. Miksi mennä aikaasi edelle? Nyt on perjantai, ja ensi viikko tulee vasta viikonlopun jälkeen. Muista, että jokainen hetki on arvokas osa elämääsi.

Leijona 23.7.–22.8. Loppusyksyn henkinen hämärä estää sinua näkemästä oikeasti elämän todellisuutta. Anna hämärän hiipua ja katso sen jälkeen maiseman häikäisevää kauneutta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Lähellesi ajautuu nyt paljon ihmisiä, jotka ovat olevinaan aivan jotain muuta kuin ovat. Ota heidät mukaan elämääsi pienillä varauksilla.

Vaaka 23.9.–23.10. Selvität monta sotkuista asiaa, mikä alustaa sinulle onnellisen ja rentouttavan viikonlopun, minkä totisesti oletkin ansainnut.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kaipaat hellyyttä ja luottamuksellisuutta samalla kun huomaat ennen niin ihanien hetken huvitusten jäävän syrjemmälle. Muista silti, että kaikkea tarvitaan.

Jousimies 23.11.–22.12. Onnistut aikeissasi, kunhan paneudut niihin koko sydämestäsi. Ota kaikki, mitä teet, niin vakavasti kuin kukin tehtävä vaatii.

Kauris 23.12.–21.1. Saat enemmän vastuuta kuin olit ajatellutkaan. Älä silti pelkää, sillä saat myös samalla sydämeesi voimaa ja tarmoa asioiden hoitamiseen.

Vesimies 21.1.–19.2. Et uskalla haaveillakaan, koska pelkäät kadottavasi nykyhuolten kontrollin. Sinua kahlitsevat huolet kokevat kuitenkin niin suurta vastustusta, että tilanne laukeaa eduksesi.

Kalat 20.2.–20.3. Sisäisen tyyneyden tavoittelu tuntuu eräästä hänen sanojensa mukaan turhalta. Kunnioita hänen meilipidettään, mutta varaudu ongelmiin – ja monenlaisiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt