Horoskooppi 7.11.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erään lausuma kohteliaisuus lämmittää mieltäsi kuin mukava yöuni, jonka jälkeinen aamu nostaa irti harmaasta syysarjesta. Muista itsekin jakaa ystävällisyyttä.

Härkä 21.4.–20.5. Joku sanoo sinusta huokuvan harkittua huolettomuutta. Ilmaisu tuntuu hiven epäilyttävältä, sillä siinä on laskelmointia – vai onko? Yritä uskoa parasta ihmisestä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos onni on tipahtamassa kirkkaalta taivaalta syliisi, niin tartu, hyvä ihminen, hetkeen. Et joudu katumaan mitään vilpittömällä mielellä tehtyä.

Rapu 22.6.–22.7. Ilmassa on hyvän viikonlopun tuoksua. Joudut tarpomaan sinne vielä niin monen arkipäivän yli, että on epävarmuus alkaa kalvaa. Onneksi myötätuuli on tukenasi.

Leijona 23.7.–22.8. Sinulla on periaatteessa hallussasi palikat, joiden varaan voi rakentaa paljon. Mikä siis pidättelee? Mieti sitä ja mieti samalla ratkaisuja.

Neitsyt 23.8.–22.9. Muista, että olet luvannut eräälle eri-ikäiselle ihmiselle tekeväsi tiettyjä asioita. Hänen luottamuksensa pettäminen olisi kovin ruma temppu.

Vaaka 23.9.–23.10. Elämä kulkee tasaista tahtia, mikä ei enää jaksa innostaa sinua. Ennen kuin tyystin hermostut ja aiheutat kohtauksen, sinun on hyvä muistaa vanhan tutun neuvot.

Skorpioni 24.10.–22.11. Intohimoinen rakkaus kuulostaa hienolta kirjan nimeltä. Saat kuitenkin varautua pian sydämeen käyvään tilanteenmuutokseen. Aina on toivoa!

Jousimies 23.11.–22.12. Muutokset työelämässä eivät koskaan tunnu ensi alkuun hyviltä. Silti sinun kannattaa nyt joustaa, sillä saat pian kaiken takaisin korkojen kanssa.

Kauris 23.12.–21.1. Nyt on syytä välttää rohkeita sijoituksia ennen kuin olet saanut tietyt asiat kuntoon. Pidättele itseäsi ahnehtimasta näin turhia ongelmia.

Vesimies 21.1.–19.2. Oikeasti sinulla ei ole syytä panikointiin. Istu alas, vedä henkeä ja lue erään viesti uudestaan. Se näyttää nyt toisenlaiselta kuin ensivilkaisulla.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi lähtee aina kaikkeen pisimmän mahdollisen kaavan kautta. Se ärsyttää sinua hetki hetkeltä enemmän. Ilmoita hänelle vaatimuksesi muutoksesta, mutta ilman uhkailua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt