Horoskooppi 6.11.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Entäpä, jos antaisit todella tunteittesi päättää enemmän kuin tähän asti? Veisikö se sinua parempaan vai huonompaan suuntaan? Kokeile hetki ja katso, minne päädyt?

Härkä 21.4.–20.5. Tulossa olevat rahat rauhoittavat mieltäsi hetken, mutta pysyvämpään ratkaisuun tulee pyrkiä. Käytä hetken rauhallinen tilanne uuden suunnitteluun.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos sinulla jossain vaiheessa on ollut selvä käsitys tunteistasi erästä kohtaan, niin mikä on tilanteen muuttanut? Varo, ettei arjesta tule arkista.

Rapu 22.6.–22.7. Saat tarjouksen, johon sisältyy hyvän voittomahdollisuuden ohella myös tappion riskejä. Ole siis varovainen ja tarkka ennen kuin teet ratkaisevan päätöksen.

Leijona 23.7.–22.8. Älä katso taakse – vaan eteenpäin. Tai voithan katsoa taakse muistaaksesi, mistä olet tulossa, mutta pääpaino tulee pitää tulevassa.

Neitsyt 23.8.–22.9.Valppautesi palkitaan: sinulle tarjoutuu huima tilaisuus tarttua hyvin onnistuneeseen suunnitelmaan, josta onkin hyvä pitää kynsin hampain kiinni.

Vaaka 23.9.–23.10. Rauhallinen arkipäivän onni on sinun siunauksesi. Et tiedä, mikä on tilanteen taustalla, mutta mitä väliä: tärkeintä on elää edes hetki levossa ja ilossa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt on sinun vuorosi päästä nauttimaan hemmottelusta ja rentoutumisesta. Olet ansainnut sen, ja vaikket olisikaan ansainnut, rentoutua täytyy.

Jousimies 23.11.–22.12. Nyt on korkea aika kääntää taloudenpitosi kunnon suuntaan. Olet kärsinyt omasta holtittomuudestasi jo aivan liian kauan. Ota itseäsi niskasta.

Kauris 23.12.–21.1. Ystävälläsi on oikeus pahastua tai olla kärsimätön, sen verran pahasti olet häntä laiminlyönyt. Koskaan ei tässä tilanteessa silti ole myöhäistä.

Vesimies 21.1.–19.2. Älä vilkuile sivuille tai taakse, kun olet suorittamassa tätä tehtävää. Tuntuu kuin et olisi oppinut keskittymisestä mitään, vaikka se olisi sinulle tärkeintä.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi korostaa hetkiä, sinä kokonaisuutta. Ei siis ihme, että ajoittain ette ymmärrä toisianne. Eri asia on, miten paljon painoa sille tulee asettaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt