Horoskooppi 5.11.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Toisen menestys innostaa sinuakin yrittämään uudestaan, ja hyvä niin, sillä sinulla on oikeasti paljon annettavaa sillä alueella.

Härkä 21.4.–20.5. Vanhassa ei aina ole vara parempi. Muutenkin kannattaa olla sananlaskujen suhteen varovainen, sillä kansa ei ole selvästikään aina tiennyt, mitä on ikuistanut.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kun nyt rupeat solmimaan uusia suhteita, niin ole tarkka, ettet sido itseäsi kiinni mihinkään mahdottomuuksiin. Muutenkin varovainen eteneminen on nyt hyvästä.

Rapu 22.6.–22.7. Ystäväsi pursuaa ideoita, joita sinä olet hanakka ampumaan alas. Sellainen voi johtaa ristiriitoihin, jollei teiltä löydy edes jotain yhteistä säveltä.

Leijona 23.7.–22.8. Olet tehnyt päätöksen muutoksista elämässäsi. Ole siis tarkkana siitä, että lupaukset pysyvät. Sellainen vahvistaa kovasti itseluottamustakin.

Neitsyt 23.8.–22.9.Ystävyyssuhteesi erään kanssa alkaa syventyä kuin varkain, ja pian olette ratkaisevien kysymysten äärellä. Esittäkää itse kysymykset, jotta osaatte olla tarkkoina.

Vaaka 23.9.–23.10. Haluat tänään yhtä ja huomenna toista. Häilyväisyytesi ärsyttää eräitä – ja ärsyttäisi se sinuakin, jos asian käsittäisit. Jatka sykyä keskittymisharjoituksilla.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ihanaa: pääset korjaamaan sitä, mitä olet kylvänyt. Onnistut jopa laittaamaan jotain säästöön pahemman päivän varalle, mikä on merkittäävää. Nyt on syytä sijoittaa itseesi.

Jousimies 23.11.–22.12. Sattumaan ei voi luottaa, mutta ei siitä koskaan voi varmakaan olla. Ei siis kannata uhmata kohtaloa näyttäytymällä sellaisessa seurassa, josta voi tulla sanomista.

Kauris 23.12.–21.1. Eräs tuntuu hermostuvan vähäisimmästäkin asiasta, jonka sinä teet. Parasta olisi, jos te vaikka edes vähänkin aikaa olisitte erossa toisistanne.

Vesimies 21.1.–19.2. Syvenny siihen, mikä on mielestäsi olennaisinta vanhassa suhteessasi. Muutosta et varmaan saa aikaan, mutta hedelmällinen keskustelu on aina virkistävää.

Kalat 20.2.–20.3. On hyvä, että sinulla on harkinta hallussasi, sillä niin monta kertaa ystäväsi on ollut vähällä viedä teitä aika tavalla hetteikköiselle seudulle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt