Horoskooppi 24.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jos asiat eivät nyt suju toivomallasi tavalla, niin et voi sille muuta kuin odottaa muutosta. Se on kyllä tulossa samalla lailla kuin talvi saapuu syksyn jälkeen.

Härkä 21.4.–20.5. Huvipuistot on jo suljettu, mutta tunteiden vuoristorata jatkaa vanhaan malliin. Yritä keskustella erään kanssa tilanteen rauhoittamisesta ja pysyvämmästä onnesta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Alkusyksyn kiireinen rytmi on vienyt sinua kuin litran mittaa. Tahtiin ei ole hetkeen luvassa muutosta, joten pure hammasta ja koeta kestää.

Rapu 22.6.–22.7. Mielialasi nousee, kun tapaat pitkästä aikaa erään ihmisen. Yritä nyt pitää hänestä kiinni äläkä päästä eron kestoa liian suureksi. Se tekee teille molemmille hyvää.

Leijona 23.7.–22.8. Sinulla on suunnitelmia ja haaveita, joiden parissa on mukava puuhailla. Saat paljon energiaa jo siitä, että mahdollisuuksia löytyy.

Neitsyt 23.8.–22.9. Rahatilanteesi kohentuminen näkyy kaikkialla. Helpotuksen huokaus peittää epätoivon hetkien muiston. Muutenkin päivä kirkastuu luonnon hämärtyessä.

Vaaka 23.9.–23.10. Vaikka kaamos alkaa laskeutua, niin tunnet itsesi ihmeen energiseksi ja luovaksi. Ota tilanteesta kaikki ilo irti, sillä viimekertaisesta tarmotuokiosta onkin aikaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Joustavuutesi ansiosta selviät tästä viikosta hyvin, vaikka toisinkin olisi saattanut käydä. Valmistaudu hyvissä ajoin ihanaa viikonloppua varten.

Jousimies 23.11.–22.12. Et voi pysytellä taustalla kaiken aikaa. Sinua tarvitaan tietyissä asioissa eturivin toimijaksi, vaikka ajatus siitä vieraalta tuntuisikin.

Kauris 23.12.–21.1. Seurallisuutesi tekee sinusta kaikille mieluisan kumppanin. Vältä silti kohtaamisissa tyhjänpäiväisyyksiä ja kohtaa jokainen syvällisesti.

Vesimies 21.1.–19.2. Kunnianhimo tai -halu ja laiskuus on hankala yhdistelmä. Haluaisit niin paljon, mutta energiasi vaikuttaa heikolta. Aloita ajattelemalla, mitä haluat, niin olet jo liikkeellä.

Kalat 20.2.–20.3. Olet tehnyt päätöksiä, mutta et ole aivan varma, mitä oikeasti haluaisit. Mieti vielä asioita ja varmista toiveittesi toimivuus ennen kuin aloitat.