Horoskooppi 19.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Keksit jatkuvasti hyviä tekosyitä elämänmuutoksen lykkäämiseen. Tiedät hyvin pettäväsi siten itseäsi. Nyt on hyvä viikonloppu muutokselle joten aloita.

Härkä 21.4.–20.5. Erään merkittävän kontaktin luominen onnistuu nyt, mutta se vaatii sinulta hetkeksi kaiken muun sysäämistä syrjään. Tee se heti, jotta pääset jatkamaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saat osaksesi kiitosta ja tunnustusta osoittamalla armoa erään tekoja kohtaan. Hän on käyttäytynyt hölmösti, mutta niinhän moni meistä toisinaan tekee.

Rapu 22.6.–22.7. Ihminen pääsee eteenpäin askel askeleelta. Olet jahkaillut nyt sen ensimmäisen askeleen ottamisen kanssa jo aivan kohtuuttoman kauan. Ole muutoksen airut!

Leijona 23.7.–22.8. Sinuun kohdistuu katseita, joiden merkitys on aika tavalla yksiselitteinen. Nauti tilanteesta, joka on kuitenkin aika harvinaista herkkua.

Neitsyt 23.8.–22.9. Vapaudut mieltäsi kuristavasta kiireen tunteesta parhaiten sillä, että käytät tämän viikonlopun ylimääräiseen työntekoon. Näin syntyvästä syysvarastosta on hyvä ammentaa.

Vaaka 23.9.–23.10. Saamasi palvelus odottaa vastapalvelusta, mikä herättää aluksi sinussa närää, mutta pian ymmärrät asioiden tapahtuvan reiluimmin juuri tällä tavalla.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs odottamaton tapahtuma herättää henkiin unohduksiin joutuneen toiveesi. Nauti asioiden ihanasta käänteestä ja uudesta onnesta.

Jousimies 23.11.–22.12. Sinua vaivanneet aavistelut osoittautuvat oikeiksi. Huonostihan sinulle ei käy, mutta opit kuuntelemaan paremmin jatkossa sisäistä ääntäsi.

Kauris 23.12.–21.1. Tee erääseen ehdotukseen liittyvä ratkaisu heti tämän viikonlopun aikana, sillä ensi viikon alussa on myöhäistä. Varhainen lintu nappaa suurimman madon.

Vesimies 21.1.–19.2. Selvitä kunnolla erään taloudellisen menetyksen syitä. Löydät taustalta velttoutta, laiskuutta ja huolimattomuutta. Vältyt jatkossa ongelmilta, kun vain muutat tapojasi.

Kalat 20.2.–20.3. Saat kutsun, jonka noudattaminen muuttaa elämääsi, sillä pääset tutustumaan moneen mielenkiintoiseen ihmiseen. Missään nimessä sinun ei pidä turvautua tekosyytorjuntaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt