Horoskooppi 18.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on syytä käyttää hyväksi otollista tilannetta eli on taottava, kun rauta on kuumaa: eräs tahtoo kuulla sinulta juuri nyt tietyn ehdotuksen.

Härkä 21.4.–20.5. Mieti ja harkitse vielä kerran. Muuten olet vaarassa joutua suuriinkin vaikeuksiin. Sinulla on hyvin aikaa valita edessäsi olevista vaihtoehdoista se paras.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinusta ei ole kohtalon enkeliksi eli anna toisten päättää omista asioistaan. Ethän itsekään halua olla heidän johdateltavana. Muista tuo asioiden toinen puoli.

Rapu 22.6.–22.7. Erään tärkeän asian hoitaminen ei siedä enää hetkenkään viivytystä. Olet tiennyt sen jo kauan sydämessäsi, vaikka oletkin sysännyt asian tietoisesti syrjään.

Leijona 23.7.–22.8. Yritä hillitä liiallista intoa, vaikka mielesi tekisikin edetä seitsemän peninkulman saappain. Näin sinun ei tarvitse tehdä turhia harha-askeleita.

Neitsyt 23.8.–22.9. Selviät käsillä olevasta taloudellisesta myrskystä loistavasti, jos ja kun harkitset tarkasi jokaisen siirtosi. Ohje kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se ei ole helppo.

Vaaka 23.9.–23.10. Varo vetäytymästä liiaksi syrjään, sillä on olemassa vaara, että joudut tyystin unohduksiin. Kohtuus kaikessa on tässäkin erinomainen ohjenuora.

Skorpioni 24.10.–22.11. Jos ja kun nyt ennakoit ensi viikon alun tapahtumia, niin suurella varmuudella pääset niissä nauttimaan voittajan ihanasta roolista.

Jousimies 23.11.–22.12. Ole pidättyväinen arvostelussa, jota osoitat erästä kohtaan. Hänellä on ollut syynsä toimia niin kuin hän on toiminut. Kaikessa tulee huomioida olosuhteet.

Kauris 23.12.–21.1. Ujous ja arkuus ei ole synti ja häpeä, mutta ne hankaloittavat sinun toimiasi kohtuuttomasti. Yritä siis opetella ja hankkia itselesi lisää rohkeutta.

Vesimies 21.1.–19.2. Arjen ja juhlan ero tekee elämästä monipuolisen. Sen vuoksi kummastakin tulee nauttia kohtuudella ja siten, että jano niihin molempiin säilyy.

Kalat 20.2.–20.3. Kannusta ystävääsi hoitamaan eräs keskeneräinen asia mahdollisimman pian valmiiksi. Viivyttelystä aiheutuu muuten sinullekin turhaa harmia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt