Horoskooppi 17.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Tiedät hyvin omasta kokemuksesta, miten inhottavaa on, jos joku puhuu selän takana pahaa. Ole varovainen, sillä kielesi päällä kärkkyy tyhmiä ajatuksia.

Härkä 21.4.–20.5. Nyt on hyvä hetki lopettaa eräs vaihe elämässäsi. Ota tällä viikolla tarvittavat askeleet eteenpäin siirtymisessä. Uudet lumet – uudet mahdollisuudet.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs, jolle aiemmin olet kääntänyt selkäsi, tuntuu ymmärtävän sinua paremmin kuin olit kuvitellutkaan. Älä esitä mitään vaan kohtaa hänet luonnollisesti.

Rapu 22.6.–22.7. Työn ja vapaa-ajan yhteen sovittamisessa on aina omat kommervenkkinsä. Pohdi yksin tai ystävien kanssa tuota, jotta löydät itsellesi oman, yksilöllisen ratkaisun.

Leijona 23.7.–22.8. Älä antaudu laitteiden vangiksi vaan etsi itsellesi sellaiset työkalut ja -välineet, jotka ovat sinulle parhaita. Elämässä on muutenkin kylliksi rasituksia.

Neitsyt 23.8.–22.9. Aika on ystäväsi, vaikka sen kulumisen nopeus paneekin ajattelemaan muuta. Suhtaudu silti siihen kunnioittavasti ja hivenen pelokkaan varovasti.

Vaaka 23.9.–23.10. Huonot hetket tuntuvat kohdalle sattuessa harvoin arvokkailta. Silti niistäkin voisi yrittää ottaa oppia, sillä useinhan ne avaavat silmiä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinusta tuntuu, että sinulla ei ole sitä, mitä sinä haluat, mutta osaatko sanoa, onko sinulla se, mitä sinä nyt tarvitset? Pohdi asiaa huolella.

Jousimies 23.11.–22.12. Uusi elämäntilanteesi vaatii tottumista. Älä siis panikoi vaan ole hiljaa ja kuuntele ja ennen muuta opettele sopeutumaan.

Kauris 23.12.–21.1. Ovatko elämäsi tärkeät asiat kohdallaan? Mihin pitäisi saada muutos ja millä aikataululla? Nyt on ihana hetki antaa ajatusten kuljeskella noissa kysymyksissä.

Vesimies 21.1.–19.2. Eräiden ihmisten kaipuu raastaa sydäntäsi. Tai ehkä kaipuu siinä mielessä, että he eivät tunnu sinusta ikävöivän sinua. Älä silti vaivu synkkyyteen.

Kalat 20.2.–20.3. Omaksi yllätykseksesi sinä vedät puoleesi ihmisiä aivan toisella tavalla kuin ennen. Onko juomaveteen kenties sekoitettu jotain silmiä avaavaa vai mikä nostaa sinua yhtäkkiä?