Horoskooppi 15.10.2019

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erään ajatteleminen saa sydämesi lyömään villimmin kuin olisit osannut ajatellakaan. Tee ajoittain ajatuskokeita, niin huomaat, miten hyvä tilanteesi on.

Härkä 21.4.–20.5. Sinusta on hauskaa viettää aikaa erään kannssa, sillä teillä on yhteistä tekemistä. Uusien suhteiden syntymisen luonnollisuus on joskus hämmentävää.

Kaksoset 21.5.–21.6. Miksi odottaa onnen kolkuttavan ovellesi ja hakevan sinua, kun voit myös itse lähteä aktiiviselle etsintäretkelle? Siten voi torjua myös avuttomuutta.

Rapu 22.6.–22.7. Riidan aloittaminen on oikeasti aika helppoa. Sovinto ja anteeksipyyntö sen sijaan ovat uskalluksen takana. Kerää siis rohkeutesi ja lähesty ystävääsi.

Leijona 23.7.–22.8. Katsele vanhoja valokuvia ja valitse niistä sopiva otos erään entisen ystävän nähtäväksi. Se voi olla juuri se kipinä, joka sytyttää suhteenne uuteen liekkiin.

Neitsyt 23.8.–22.9. Älä anna ihmissuhteillesi tulos tai ulos -uhkavaatimusta. Kaikki vaatii oikeasti aikaa. Odota ja anna elämän junan puksuttaa suhteitasi rauhassa oikeaan suuntaan.

Vaaka 23.9.–23.10. Joudut tilanteeseen, josta et selviydy perinteiseen tyyliisi vitsailemalla. Suhtaudu asiaan vakavasti ja tee tarvittavat muutokset tyyliisi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt on elämän syyssiivouksen aika. Käy läpi mielesi komeroita ja heitä armotta pois kaikki, jonka parasta ennen -päivämäärä on edes vähän ajan päästä. Se huojentaa.

Jousimies 23.11.–22.12. Tuntuu kuin erään ihmisen ajatukset ja jopa monet huolet ja murheet ovat yhtäläisiä sinun kanssasi. Lähesty häntä varovasti, sillä siinä voi olla uusi ihmisesi.

Kauris 23.12.–21.1. Nautit harmaudesta, mutta nautit myös päivänpaisteesta. Tällainen syksy on unelmiesi ajankohta, josta saat joka päivä paljon irti.

Vesimies 21.1.–19.2. Yritä hallita tunteitasi, vaikka viimeaikaiset tapahtumat ovatkin yrittäneet suistaa sinua raiteiltasi. Muista silti, että elämän kutsut jatkuvat!

Kalat 20.2.–20.3. Haluat kovasti muuttaa työelämääsi, mutta kuvittelet, ettei sinulla ole siihen työkaluja. Onneksi erehdyt, sillä tietty onnenkantamoinen tekee muutoksesta helpon.