Horoskooppi 12.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Tekosyitä keksimällä pääsee tiettyyn pisteeseen, mutta sitten tulee kohta, jolloin kysytään taitoa ja tietoa. Kaartelu jää taakse. Nyt on tekemisen paikka.

Härkä 21.4.–20.5. Anna hiljaisuudelle ja rauhalle se tilaisuus, jota ne ovat odottaneet. Saat tauon jälkeen jatkaa matkaa onnellisten tähtien alla, mikä hyvittää tuoreet vääryydet.

Kaksoset 21.5.–21.6. Metelijöitsijöitä ei aina pääse pakoon, mutta ainakin sopii yrittää. Olet raskaan viikon jälkeen valmis täydelliseen lepoon, jota onkin onneksi luvassa.

Rapu 22.6.–22.7. Älä vertaa itseäsi toisiin, sillä kullakin on oma elämänsä ja omat murheensa, jotka eivät näy päälle päin. Tässä ja nyt on hyvä odottaa toisten avauksia.

Leijona 23.7.–22.8. Elämään ja arkeen kätkeytyy paljon sankaruutta. Avaa silmäsi näkemään se. Eivät vuorten valloittajat tulisi toimeen ilman avustajia. Muista se.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ota vastaan kokeneempien neuvoja ja sovella niitä tarpeen mukaan omiin juttuihisi. Mitään ei pidä mennä sokeasti seuraamaan. Pidä itsesi aikuisena.

Vaaka 23.9.–23.10. Kaaoksen luo suurin piirtein yhtä suurella vaivalla kuin pitää järjestystä. Päätösvalta on sinun. Nyt toimitaan aivan niin kuin sinä tahdot.

Skorpioni 24.10.–22.11. Jos juutut työssäsi kohtaan, josta ei tunnu olevan ulospääsyä, paina jarrua ja ala rakentaa muurinmurtajaa. Jostain kohdasta sinä aukon löydät.

Jousimies 23.11.–22.12. Kun puhut totuuksia, ääntä ei pahemmin tarvitse korottaa. Nyt ollaan tulossa ajankohtaan, jossa totuuden puhujaa kunnioitetaan ja kuunnellaan.

Kauris 23.12.–21.1. Katso ympärillesi: maailma on oikeasti kaunis paikka, vaikka eräät sitä pyrkivätkin rumentamaan. Älä suostu sellaiseen vaan vaadi kauneudelle aina etusija päätöksissä.

Vesimies 21.1.–19.2. Voiko sovun rakentamisessa mennä liiallisuuksiin? Jossain kohdassa on vain pakko puhaltaa peli poikki ja tehdä päätös siitä, mikä on suhteenne tulevaisuus.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi voimattomuus arkisten asioiden edessä pakottaa sinut ojentamaan auttavan kätesi. Älä silti ala tehdä töitä hänen puolestaan. Riittää, kun heilutat porkkanaa.