Horoskooppi 11.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Seuraelämäsi saa uutta puhtia ja virkeyttä aika lailla hiljaisen alkusyksyn jälkeen. Ja kun nyt saat pyörät pyörimään, pidä ne sitten kunnolla liikkeessä.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulla on taitoa ja kykyjä vaikka toisille jakaa. Avaa silmäsi näkemään, miten hyvä sinä oikeasti olet, vaikka mitä muuta ajattelisitkin.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kateus yrittää ajaa sinua nurkkaan ja eroon toisista. Sinulla on mahdollisuuksia toisiin ratkaisuihin, mutta se vaatii tahtoa, jota sinulta toisaalta kyllä löytyy.

Rapu 22.6.–22.7. Oletko varmasti mitoittanut voimasi oikein? Pystyt aikamoisiin suorituksiin, mutta pöydälläsi on nyt aikamoinen jytkäle kaluttavaksi. Mieti tarkoin strategiaasi.

Leijona 23.7.–22.8. Olet tehnyt lupauksen, jonka päätit sitä tehdessä pitää. Nyt on kulunut aikaa ja lupauksen lunastaminen on tulossa ajankohtaiseksi. Ole sanojesi mukainen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Oletko sittenkään etsinyt ihmistä ja rakkautta oikeista paikoista? Istu alas ja toimi niin kuin olet itse aina toivonut. Iloa ja onnea on luvassa.

Vaaka 23.9.–23.10. Tiedät, mitä haluat ja mikä on sinulle hyväksi. Älä salaa sitä, vaan ole rehellinen ja suora. Se avaa sinulle aivan uusia ovia.

Skorpioni 24.10.–22.11. Jos tilaisuus kerran koputtaa ovelle, hylkää hetkeksi kaikki muu ja tartu siihen. Olethan ennen toiminut toisin samanlaisessa tilanteessa. Älä toista virhettä.

Jousimies 23.11.–22.12. Viikon lopuksi sinua odottaa ihana yllätys taholta, jolta et yleensä saa yhtään mitään. Ilmaise ilosi ja kiitollisuutesi, mutta älä lankea liiallisuuksiin.

Kauris 23.12.–21.1. Houkutus unelmista luopumiseen on koko ajan vierelläsi. Ei kannata hypätä noiden rattaiden kyytiin, vaikka miten mielesi tekisi. Yhteistyö toisten kanssa vie sinua parempaan.

Vesimies 21.1.–19.2. Innostuminen on parhaita puoliasi, mutta se ei aina riitä. Yritä siirtää siitä sopiva palanen myös ahkeroinnin lohkolle, niin elämäsi toimii heti paremmin.

Kalat 20.2.–20.3. Onni hymyilee mielestäsi vain voittajalle. Universumi saa onneksi tilanteen muuttumaan sellaiseksi, että sinäkin saat kakusta oman, kauniin siivun.