Horoskooppi 10.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kiire tunkee kylmää kättään niskaasi. Tarvitset oikeasti hetken hengähdystaukoa, mikä ei kuitenkaan taida onnistua. Kompromissina olkoon se, että tyhjennät viikonlopun.

Härkä 21.4.–20.5. Jos toivot parasta, sinulla on hyvät mahdollisuudet tavoittaa se. Tarmon energiapakkaus tulee mukana sille, jolla on hyviä toiveita ja uskoa paremmasta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Hyväksy se, että toiset ovat hitaampia kuin sinä. Kaikki eivät voi olla yhtä tarmokkaita ja energisiä kuin sinä. Anna sinäkin kaikkien kukkien kukkia.

Rapu 22.6.–22.7. Alkusyksyn hitaasti etenevät tapahtumat käyvät hermoillesi. Kaipaat selkeitä ja nopeita ratkaisuja, joita ei vielä hetkeen kuitenkaan ole luvassa.

Leijona 23.7.–22.8. Kokeile sydämesi avaamista ja tunteiden purkamista jollekin puolivieraalle. Huomaat, että puhuminen on joskus jopa kirjoittamistakin parempaa. Tärkeintä on avautua.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tunteesi kulkevat nyt sellaisessa vuoristomaastossa, että heikompaa hirvittäisi. Ota hetkestä vaarin ja nauti tilanteesta, sillä ajanjakso synnyttää muistoja.

Vaaka 23.9.–23.10. Jos asiat eivät nyt suju toivomallasi tavalla, älä lannistu. Nimittäin jos nyt heität kaiken kesken, kukaan toinen ei tule paikkaamaan tilannetta.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs henkilö menneisyydestä tulla tupsahtaa yhtäkkiä elämääsi. Ota tilaisuudesta vaarin äläkä missään nimessä rupea torjumaan häntä ilman hyviä perusteita.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos sinä et usko omiin suunnitelmiisi, kuka niihin voi sitten luottaa? Aloita vallankumous kotisohvalta ja mieti, mitä oikeasti tahdot.

Kauris 23.12.–21.1. Ota vastaan pieniäkin töitä eli ole joustava, kun sellaista tarvitaan. Isompi muutos parempaan on tulossa, ja pääset vahvistamaan talouttasi tuota pikaa.

Vesimies 21.1.–19.2. Olet täynnä uusia ideoita, vaikka vanhat jutut ovat vielä tekemättä. Älä siis nosta uusia esiin vaan kirjaa ne ylös sopivaa hetkeä varten. Elät hyvää vaihetta.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi rahahuolet tekevät hänestä ajoittain epätoivoisen. Rohkaise häntä ja selitä, miten tilanne tulee väkisinkin muuttumaan paremmaksi.