Horoskooppi 9.10.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Eräs tuntuu hermostuvan lähes koko ajan sinun sanomisistasi. Sellaisen on vaikea antaa olla vaikuttamatta, vaikka niin olisikin nyt viisainta. Vedä edes hetki henkeä.

Härkä 21.4.–20.5. Kuulostele, miltä ystävästäsi tuntuu ja yritä ojentaa auttava kätesi. Tärkeää on pitää nyt yhteyttä, kun arki yrittää toisaalta koko ajan erottaa teitä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tehokkuutesi ei kasva kaiken aikaa kelloa katsomalla. Sinun on nyt tehtävä päätös siitä, että teet ja toimit etkä vikise ja vikuroi turhista.

Rapu 22.6.–22.7. Vaikka erään käyttäytymisen takana olisivatkin hänen kokemuksensa ja ajatuksensa, se ei silti tee tuollaista toimintaa oikeutetuksi. Ole sinä edes aikuinen.

Leijona 23.7.–22.8. Sinua kohtaan osoitetaan vilpitöntä kiinnostusta, mikä tekee todella hyvää muutaman kuukauden toisenlaisen ajanjakson jälkeen. Olemalla oma itsesi kaikki onnistuu.

Neitsyt 23.8.–22.9. Lähtemällä liikkeelle hyvissä ajoin ja olemalla perillä sen aikaa kuin sinusta tuntuu järkevältä, saavutat eräiden piirien luottamuksen, mikä on tärkeää.

Vaaka 23.9.–23.10. Otapa tänään sellainen asenne, että unohdat kiireen ja tehokkuuden ja olet hitaasti ihmisiksi. Seuraukset ovat yllättäviä ja kannustavat jatkoon.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ota ystäväsi tunteet huomioon ja muuta käyttäytymistäsi. Osoittamalla inhimillisyyttä myös muille kuin läheisille saavutat myös arvostusta.

Jousimies 23.11.–22.12. Myönteinen vuorovaikutustilanne eli tuntemattoman iloinen kohtaaminen antaa puhtia ja pontta kuin kunnollinen kuntosaliharjoitus. Elämä on taitolaji.

Kauris 23.12.–21.1. Ystäväsi on ajautunut elämässään ahtaalle. Nyt koittaa sinun supersankarihetkesi. Riennä apuun heti, kun saat riittävästi tietoa tukiohjelman laadintaan.

Vesimies 21.1.–19.2. Tunnet empatiaa erästä kohtaan, vaikka se näkyykin valitettavan vaillinaisesti sinun toimissasi. Yritä terästäytyä ja luoda katse tuleviin mahdollisuuksiin.

Kalat 20.2.–20.3. Terve uteliaisuus pitää sinut hienosti maailmankartalla. Kuuntele keskustelukumppaniesi ajatuksia ja ota heidän antamistaan neuvoista vaarin. Olet hyvässä seurassa.