Horoskooppi 8.10.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Hapuilun aika alkaa olla tältä syksyltä ohi. Tietty tapahtumasarja mahdollistaa aivan toisenlaisen askeltamisen, ja saat uutta varmuutta vähän kaikkeen elämässäsi.

Härkä 21.4.–20.5. Jatkuva pienten valintojen tekeminen käy raskaaksi. Yritä keventää taakkaasi ulkoistamalla tiettyjä juttuja. Asiat on hyvä ottaa vakavasti, kaikkia ihmisiä ei.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tunne-elämän pintaremontti on nyt juuri sitä, mitä eniten kaipaat. Mieti vain ystäviesi kanssa, mistä löydät siihen parhaiten soveltuvia apuvoimia.

Rapu 22.6.–22.7. Tiedät hyvin pelivarasi. Älä kuitenkaan lähde soitellen sotaan vaan rakenna asiat rauhassa ja harkiten. Huomaat pian suunnittelun siunauksellisuuden.

Leijona 23.7.–22.8. Joskus elämässä on jopa hyväksi se, että kaikki ei ole kunnossa. Kivi kengässä pakottaa pysähtymään ja tekemään tiettyjä toimia. Sama on laita myös ihmiselämässä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tunnet kulkevasi unissasi aamusta iltaan. Antamalla asioiden vain valua ja liukua huonompiin suuntiin, sinä hankaloitat turhan paljon niiden kuntoon saattamista.

Vaaka 23.9.–23.10. Yksin pääset tiettyyn vaiheeseen asti ennen kuin korkean paikan kammo iskee. Muista silti, että pienet asiat vaikuttavat suuriin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Taloushuolet ovat kasanneet kiviä radallesi, mikä hidastaa matkantekoasi pahasti. Ystävien avulla saat koottua itsellesi raivausvoimia, mutta tähtää pysyviin ratkaisuihin.

Jousimies 23.11.–22.12. Majakka on se termi, jota voi hyvint käyttää erään ihmisen asemasta elämässäsi. Kuuntele ja katso tilanteen kehittymistä, ja usko ja noudata hänen vinkkejään.

Kauris 23.12.–21.1. Jos tie on mäkinen ja mutkainen, se tarjoaa myös aivan toisella tavalla kauniita yllätyksiä. Unohda hermoilu ja hyväksy tilanteesi, vaikka pyritkin muutokseen.

Vesimies 21.1.–19.2. Sinun ei tarvitse tehdä itse kaikkea. Sen vuoksi ihmiskunta on keksinyt työnjaon hienoudet. Aloita pikkujutuista ja jatka sitten laajemmalle ja syvemmälle.

Kalat 20.2.–20.3. Käynnistämäsi muuttoon tähtäävä projekti kasvaa ja kehittyy hiljalleen. Ystäväsikin alkaa kallistua sinun ajatustesi kannalle, vaikka siihen vielä hieman aikaa kuluukin.