Horoskooppi 7.10.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Olet kiertänyt kehää jonkin aikaa. Virheiden pelko lamaannuttaa eikä siitä ole kenellekään iloa. Virheitä ei ole pakko tehdä, mutta suhtaudu asiaa rauhallisemmin.

Härkä 21.4.–20.5. Tee uudenlainen jako töiden ja vapaa-aikasi välillä. Tärkeää on luoda itselleen rauhallisia hetkiä, mutta niiden sijoittelussa taidat tarvita toisten neuvoja.

Kaksoset 21.5.–21.6. Alkusyksy on ravistellut elämääsi, mutta nyt alkaa ajanjakso, jolloin ravistelu jatkuu positiivisena. Tämän kuun jälkeen et ole entisesi – ja hyvä niin.

Rapu 22.6.–22.7. Maailmasi avartuu ja sen myötä elämäsi horisonttiin ilmaantuu uusi ihminen. Vaikka aika kuluukin nopeasti, niin tämän suhteen kehittyminen vaatii kärsivällisyyttä.

Leijona 23.7.–22.8. Liiallinen huolenpito ei tee sinulle hyvää. Asioita tulee ajatella, mutta et auta veden varaan joutunutta hyppäämällä itse perässä. Monipuolinen ajattelu ei ole itsekkyyttä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Rakkauden kaipuu värittää yhä harmaammaksi käyvää arkeasi. Valon määrä luonnossa vähenee, mutta niin ei ole pakko käydä sinun elämässäsi. Siitä asiasta sinä kannat vastuuta.

Vaaka 23.9.–23.10. Jos teet jotain ripeästi, niin mihin käytät säästämäsi ajan? Vaikka vastaat mitä hyvänsä, niin se auttaa sinua muodostamaan entistä paremman kuvan itsestäsi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ystäväsi kannustavat sinua mieluusti etsimään uutta suuntaa, mutta mikä oikeastaan on se suunta, jonne haluat lähteä? Toisten tuki on helpompi suunnata tiettyyn kohteeseen

Jousimies 23.11.–22.12. Viikko on hyvä aloittaa ripeästi ja taakse katsomatta. Viikonloppusi antoi hyviä vihjeitä mahdollisuuksista, mutta niiden perään on nyt vain lähdettävä.

Kauris 23.12.–21.1. Tunne-elämäsi myllerryksen jälkeen on hyvä ottaa asiat hieman rauhallisemmin. Sinun ei tarvitse ruveta selittelemään mitään, mutta älä lähde heti mukaan uusiin hankkeisiin.

Vesimies 21.1.–19.2. Nautitko salaisesti itsesi kiipeliin saattamisesta vai mistä on kysymys? Olet perimmäisten kysymysten äärellä joten rupea etsimään itsellesi oikeita vastauksia.

Kalat 20.2.–20.3. Eräs hakee oudoilla tempuillaan huomiota. Älä lähde siihen peliin mukaan, vaikka tunnetkin kummaa houkutusta asiaan. Aseta nyt asiat oikeaan arvojärjestykseen.