Horoskooppi 23.9.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sinulle herää kysymyksiä erään toiminnasta. Koska et voi kysellä asiasta suoraan, sinun kannattaa ryhtyä salapoliisitoimiin. Älä missään vaiheessa panikoi.

Härkä 21.4.–20.5. Pidä eräs mielessäsi unelmissasi, vaikka todellisuus tuntuukin pitävän teidät erillänne. Tulevaisuus on aina edessä eikä siitä voi olla etukäteen varma.

Kaksoset 21.5.–21.6. Syksyn alussa alkanut myllerrys jatkuu. Omat huolesi nousevat nyt sekoittamaan vettä. Ota ne vakavasti ja aloita vaikkapa niiden hoitamisella.

Rapu 22.6.–22.7. Odotat koko ajan kuulevasi eräältä sanoja, joiden sisällöstä et kuitenkaan ole varma. Ole hyvä ja odota vielä tovi. Pian toiveesi toteutuvat.

Leijona 23.7.– 22.8. Valitat aiheettomasti erään ihmisen teoista sinua kohtaan. Hän sanoo tehneen kaikkensa sinun onneasi ajatellen. Totuus on jossain teidän näkemystenne puolivälissä.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Rakkaussuhde hakee omaa uomaansa. Seuraa tilannetta pikku Amorin lapio kädessäsi ja ohjaa virtausta hellävaraisesti haluamaasi suuntaan.

Vaaka 23.9.– 23.10. Nyt on hyvä suunnitella isompaa investointia, sillä universumi hymyilee suuntaasi rahan alueella. Tee tarvittavat laskelmat huolelle ja lähde matkaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Onneen kannattaa luottaa vain tietyillä, varmaksi havaituilla elämänalueilla. Vältä taloudellisia riskinottoja ja tee talouden alueella vain varmoja vetoja.

Jousimies 23.11.–22.12. Huomaat taas, miten vaikeaa itselle tehtyjen lupausten pitäminen on. Vaan ei auta. Kerää itsesi uuden viikon kunniaksi kasaan ja jatka aloittamallasi tiellä.

Kauris 23.12.–21.1. Matkaa on tehty ja paljon on vielä edessä. Sen vuoksi hetken hengähtäminen keitaalla tekee sinulle hyvää. Lepää niin kauan että tunnet olevasi taas teräkunnossa.

Vesimies 21.1.– 19.2. Ystäväsi sanoo tuntevansa itsensä syrjäytetyksi elämässäsi. Koska sinulla on vastavuoroinen tunne hänen suhteensa, teidän on parasta ruveta heti hoitamaan asiaa kuntoon.

Kalat 20.2.–20.3. Elämän suuri vaellus jatkuu. Matkan onkin pakko jatkua senkin vuoksi, että sinua odottava suuri palkinto on jotain sellaista, josta olet elämäsi unelmoinut.