Horoskooppi 17.9.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Hosumisesta ei ole iloa. Osaat kellon ja ymmärrät kalenterin joten tiedät vähintäänkin sydämesi sopukoissa, että ehdit ja pystyt tekemään sen, jota nyt olet tekemässä.

Härkä 21.4.–20.5. Tyhjennä kaappisi ja varastosi vanhasta romusta. Sinun on hyvä olla valmiina nousemaan purteen, kun uudet tuulet puhaltavat. Paine kattilassa on pian mitä parhain.

Kaksoset 21.5.–21.6. Edessä on isoja muutoksia ja asemasi organisaatiossasi vaihtuu, mutta elämä on jatkuvaa eteenpäinmenoa, jota vanhemmaat polvet osasivat nuorina arvostaa.

Rapu 22.6.–22.7. Hemmottelemalla itseäsi kasvatat toisten kiinnostusta ja vetovoimaasi. Se tekee sielullesi todella hyvää. Ja sinä, jos kuka tunnet itsesi tällä alueella.

Leijona 23.7.–22.8. Sinulle myydään unelmia. Vertaamalla ulkoisesti niiden hinta-laatusuhdetta sinun on pakko todeta, että tuollaisia tarjouksia tehdään tosi harvoin.

Neitsyt 23.8.–22.9. Olet etsinyt seikkailua, mutta nyt sellainen tulee vastaan hakemattakin. Hus pois epäröinti ja astu sisään tarinaan, jonka jälkeen et ole onneksesi enää entiselläsi.

Vaaka 23.9.–23.10. Pitele kiinni hatustasi, sillä meno alkaa olla sitä luokkaa, että jarrutella ei enää voi eikä sen puoleen sinulla tai kenelläkään muullakaan ole siihen tahtoa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt ei ole mitään syytä kuunnella toisten viisaita ohjeita ja neuvoja, sillä ne eivät mitenkään voi parantaa sinun asemaasi ja tilannettasi.

Jousimies 23.11.–22.12. Vauhti kiihtyy hienolla tavalla syyskuun edetessä. Alat pian olla valmis erään kanssa uudelle tasolle. Sinun on vain kerrattava tilanteen vaatimat etukäteisvalmistelut.

Kauris 23.12.–21.1. Viihdyt ihmisvilinässä, joten viime ajat ovat olleet sinulle onnen ja levon ja rauhan aikoja. Muista kuitenkin lepohetkien tärkeys.

Vesimies 21.1.–19.2. Eräs sanoo sinun olevan tiukasti kiinni vallan kahvassa, kun sinusta itsestäsi tuntuu, että olet lähinnä tunkionvartija. Käsityksillä on merkityksensä, joten mieti tarkemmin.

Kalat 20.2.–20.3. Olet oikeasti vakavissasi, mitä eräs ei tunnu käsittävän. Yritä vielä hetki ja jos siitä ei tule mitään, niin ei kannata tuhlata arvokkaita hetkiä tyhjään turhuteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt