Horoskooppi 12.9.

Julkaistu:

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Levottomien päivien keskelle tulee lämmin henkäys: ihastuttava kohtaaminen muuttaa koko viikon tunnelmaa. Tällaista täytyy saada lisää.

Härkä 21.4.–20.5. Joudut tekemään taloudellisia kompromisseja, mutta ne osoittautuvat onnistuneiksi, ja pääset nauttimaan ilonhetkistä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Työssäsi tapahtuu muutoksia, mutta onneksi ne kaikki ovat sinun etujesi mukaisia. Pääset monen asian kimppuun aivan puhtaalta pöydältä.

Rapu 22.6.–22.7. Edessä on pieniä harmeja, mutta onnistut viehätysvoimallasi ja hyvällä tahdolla pääsemään niistä eroon. Sen jälkeen edessä on ihana viikonvaihde.

Leijona 23.7.– 22.8. On parasta, ettet paljasta suunnitelmiasi vielä kenellekään, sillä on joitakin yksityiskohtia, joita pitää oikeasti vielä jumpata muutaman kerran.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Erään toisen virhe voi osoittautua sinulle suorastaan onnenpotkuksi. Älä rupea kuitenkaan riehumaan asiasta vaan käytä saamasi etu viisaasti.

Vaaka 23.9.– 23.10. Mieltäsi on painanut eräs ikävä raha-asia. Hoida se nyt pikaisesti kuntoon, jotta pääset jo heti viikonlopuksi rauhaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs ehdottaa tapaamista. Mieti, mitä hänellä voisi olla sinulle annettavana, mutta älä jää loputtoman kauaksi aikaa märehtimään asiaa. Joskus on syytä tehdä pieniä kokeiluja.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs ongelma, jonka luulit jo tyystin ratkenneen, nousee jälleen esiin. Käytä riittävästi aikaa sen lopullisen ratkaisun hakemiseen.

Kauris 23.12.–21.1. Käytä tarkasti hyväksesi ne hetket, jotka sinulle on suotu tiettyyn tehtävään. Varo huolimattomia harhalaukauksia, sillä sinulle on varattu vain tietty määrä ammuksia.

Vesimies 21.1.– 19.2. Kaipaat muutosta sosiaaliseen elämääsi, mutta samalla tunnut kavahtavan sellaista. Mieti, mistä tuo ristiriita johtuu, jotta pääsisit ratkaisemaan sitä.

Kalat 20.2.–20.3. Sinusta tuntuu, että tunne-elämäsi alueella kaikki ei ole kunnossa, mikä ihmetyttää ystävääsi. Joudut vääntämään hänelle joitakin asioita rautalangasta.