Horoskooppi 10.9.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Linjakasta ja toisinaan sitten taas ei. Olet viime aikoina kulkenut ailahtelevaan sävyyn. Sen vuoksi nyt on hyvä ryhtyä selkeyttämistoimiin. Tee päätös, jonka myös pidät.

Härkä 21.4.–20.5. Älä takerru omiin heikkouksiisi, jos kerran pystyt keksimään ne kymmenen hyvää ja kaunista asiaa itsestäsi. Etene positiivisuuden kautta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Harjoittele mielessäsi erään kohtaamista, sillä sinulla on hänelle tärkeää asiaa. Kyllin kauan treenattuasi voit unohtaa kaiken ja kohdata hänet lopulta luontevasti.

Rapu 22.6.–22.7. Siipesi kantavat, vaikka ajoittain sinusta toiselta tuntuukin. Huomaat sen, kun löydät oikeat sanat kiperässä paikassa.

Leijona 23.7.– 22.8. Voisi olla hyvä ottaa tämä viikko kevyemmällä otteella kuin viime viikko. Se antaa sinulle mahdollisuuden varustaa itsesi loppukuun haasteisiin.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Pidä huoli siitä, että sinulle kerrottu luottamuksellinen asia todella pysyy turvassa. Siitä riippuu myös oma tulevaisuutesi erään seurassa.

Vaaka 23.9.– 23.10. Huomaa hyvissä ajoin, ettet voi kaikkea aikaa vain ammentaa astiastasi. Anna siis välillä elämän mahlan valua kiuluusi ja vedä tovi henkeä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kuunteleminen on vähintään yhtä tärkeää kuin puhuminen. Ole tarkkana, kun kohtaat erään ja luota herkkyyteesi, kun pitää miettiä, puhutko vai kuunteletko.

Jousimies 23.11.–22.12. Kokemus tuo varmuutta, mutta sitä ennen pitää harjoitella. Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten sinun on vain hyväksyttävä vajavaisuutesi. Jo se vahvistaa.

Kauris 23.12.–21.1. Onko elämä kasannut tiellesi esteitä, vai oletko sinä huomaamatta ruvennut heittelemään niitä eteesi? Kysymys on tärkeä, jotta pystyt torjumaan uusia jo nyt.

Vesimies 21.1.– 19.2. Nyt on hengen huolenpidon aika. Olet saanut itsesi fyysisesti hyvään vireeseen, joten jaksat kyllä, kun kerran pitää jaksaa myös kasata itsesi.

Kalat 20.2.–20.3. Sanot, mitä tarkoitat, mutta joistakin se tuntuu kovalta ja töksähtelevältä. Älä piittaa heistä ainakaan niin, että muuttaisit linjaasi. Selventävä lause voi toki auttaa.