Horoskooppi 11.9.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Vastaus kysymykseen, miten norsu syödään kuuluu vanhassa vitsissä: pala palalta. Muista se, kun huokailet edessäsi olevaa työtaakkaa. Viisaana aloitat sen purkamisen jostain.

Härkä 21.4.–20.5. Ihmissuhde, josta olet jo aiemmin ollut niin iloinen, selvenee ja syvenee ja johtaa suuntaan, jollaista et ole ennen kokenut.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saavutat yhden tavoitteen. Sen sijaan, että alkaisit pelätä jatkoa, nauti saavutuksestasi kunnolla ennen kuin jatkat uusiin haasteisiin.

Rapu 22.6.–22.7. Saat viestin, joka hermostuttaa sinua. Odota kuitenkin hetki ennen kuin lähdet vastaamaan siihen, jotta pystyt muotoilemaan vastauksesi selkeästi.

Leijona 23.7.– 22.8. Kuulet, että eräs, josta et niin kovasti piittaa, on antanut sinusta vallan mairittelevia lausuntoja. Katseesi häntä kohtaan muuttuu, mutta odota vielä uusia tietoja.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Nyt on hyvä hetki ottaa pieni riski ja kokeilla, oletko vielä saman onnenkantamoisen varassa kuin jokin aika sitten. Vaaraa ei ole; jännitystä sen sijaan sopivasti.

Vaaka 23.9.– 23.10. Eräs ihminen yrittää selvästi ärsyttää sinua. Älä tartu tuohon täkyyn, vaikka kuinka tekisi mieli. Sitä paitsi viileytesi ärsyttää häntä sopivalla tavalla.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tee tehtävälista loppuviikolle. Huomaat, että osa huolista siirtyy tuon purkin sisälle ja sinulle vapautuu paljon hyödyllistä energiaa.

Jousimies 23.11.–22.12. Ystäväsi rahahuolet painavat myös sinua. Auta häntä ja ennen kaikkea auta häntä keksimään se keino, jolla tilanne saadaan pitkällä tähtäimellä kuntoon.

Kauris 23.12.–21.1. Kaikkea sopivassa määrin on hyvä periaate. Olet saanut jo tällä viikolla hoidettua tietyt hankalat asiat pois, mutta sen ohella myös omasta hyvinvoinnista on välitettävä.

Vesimies 21.1.– 19.2. Hyvin ja tarmokkaasti alkanut viikko saa arvoistaan jatkoa. Muista silti levon merkitys, sillä hyvät yöunet ovat kullanarvoisia.

Kalat 20.2.–20.3. Tunneasioihin ei kannata suhtautua yliolkaisesti. Eräs on jo pidemmän aikaa katsellut suuntaasi kiinnostuksen pilke silmässään. Mieti, miten siihen kannattaa vastata.